9870 St Vincent Place, Glasgow, DC 45 Fr 45. contact@demolink.org +1 800 559 6580

LYNC

Utstyr til Lync/ UC

Lync knytter sammen mennesker overalt. Direktemeldinger og tilstedeværelse.

Hold kontakten med omverdenen: Lync i organisasjonsnettverket utvider enhetlig kommunikasjon via Internett til kunder, leverandører og partnere ved hjelp av Lync eller Skype.

Hold kontakten fra hvor som helst: Lync lar brukere kommunisere sikkert hvor som helst der det er nettverkstilkobling, og programmet tilpasser seg automatisk til nettverksforholdene.

Bruk den enheten du vil: Lync gjør kommunikasjon enklere med en konsekvent og kjent opplevelse på Windows-PCer, Windows Phone, iOS, Mac-maskiner og Android-smarttelefoner. Den nye, omfattende Lync-appen for Windows 8 og Windows RT leverer en sømløs berøringsopplevelse.

Kommuniser på riktig måte: Lync samler tale- og videosamtaler, Lync-møter, tilstedeværelse og direktemeldinger (IM) i én brukervennlig klient, og dette gjør det enkelt å velge og veksle mellom ulike kommunikasjonstyper.

For å ha god talekvalitet har vi utstyret du trenger. Se her for headset Vi har også mye utsyr for deg som vil ha konferanse via høyttaler på Lync. Både Jabra, Sennheiser og Plantronics har løsninger for dette. Se her for små konferanseløsninger. Lync er fremtiden for mange firmaer.   Man kan få headset til noen få hundrelapper og oppover.