9870 St Vincent Place, Glasgow, DC 45 Fr 45. contact@demolink.org +1 800 559 6580

Skype for Business. Bruk de beste hadsettene til dine samtaler

Utstyr til Skype for Business – Bruk de beste headsettene til dine samtaler

Denne måten å kommunisere på knytter sammen mennesker overalt. 

Hold kontakten med omverdenen: et bra verktøy i organisasjonsnettverket utvider enhetlig kommunikasjon via Internett til kunder, leverandører og partnere ved hjelp av Lync eller Skype.

Hold kontakten fra hvor som helst: lar brukere kommunisere sikkert hvor som helst der det er nettverkstilkobling, og programmet tilpasser seg automatisk til nettverksforholdene.

Bruk den enheten du vil: gjør kommunikasjon enklere med en konsekvent og kjent opplevelse på Windows-PCer, Windows Phone, iOS, Mac-maskiner og Android-smarttelefoner. Den nye, omfattende appen forsømløs berøringsopplevelse.

Kommuniser på riktig måte: samler tale- og videosamtaler, møter, tilstedeværelse og direktemeldinger (IM) i én brukervennlig klient, og dette gjør det enkelt å velge og veksle mellom ulike kommunikasjonstyper.

For å ha god talekvalitet har vi utstyret du trenger. Se her for headset Vi har også mye utsyr for deg som vil ha konferanse via høyttaler. Både Jabra, Sennheiser og Plantronics har løsninger for dette. Se her for små konferanseløsninger. Dette fremtiden for mange firmaer.   Man kan få headset til noen få hundrelapper og oppover.