Artikler

IMPACT 1000 – Godt støydempet headset. Prøv i dag

Prøv en i dag og bli like overbevist som vi er. Perfekt for kontoret.

Lån en Mousetrapper gratis

Å jobbe med en midtstilt datamus er noe helt annet. Armer sentreres og du får ikke den vanlige belastningen

Headset på jobb! Hva bør brukes?

Det er en grunn til at det er laget egne headset til bedriftsmarkedet.

Headset til nødnett

Her har vi laget en oversikt over headset til nødnett. Både trådløst og med tråd.

Jabra Evolve2 nyheter

Sjekk ut alle Jabra nyhetene her.

Opp og stå!

Visste du at du forbrenner nesten dobbelt så mye når står fremfor å sitte? Varier gjennom dagen med å stå eller sitte. Kroppen din vil takke deg senere.

Alt du må vite om VR

Ønsker du å vite mer om Extended Reality, er den denne guiden det du trenger for å komme i gang. Den innholder det du trenger å vite.

Impact headset – Jobb i stillhet

Impact 1060 ANC er et komfortabelt og smart headset som reduserer hjernetretthet og hjelper deg med å fokusere gjennom dagen.

Større skjerm fra Realwear 520

Navigator 520 – Nå med større skjerm Større skjerm på RealWear Navigator 520. Denne har fått 20 % større skjerm som virkelig hjelper. Dette er en robust, håndfri enhet designet for industrielle applikasjoner. Det er en hodemontert skjerm som lar arbeidere få tilgang til informasjon og samarbeide eksternt mens de holder hendene frie til å […]

RealWear Asssited Reality

Book din 30 min Teams demo her Fremtiden og nåtidens måte å jobbe på! Flere bransjer tar i bruk denne nye teknologien. Helse kjører ett prosjekt sammen med JodaPro. Her brukes det i sårstell og i ambulanser. Allegra kan også levere Jodapro sin sw som gjør det svært enkelt å koble seg opp og få [...]