Beskrivelse

95 / 100

Epos Adapt 660

Epos Adapt 660 har adaptiv ANC (støydemping) som justerer etter behov. Mange høreapparat brukere liker denne godt da den omslutter ørene. Den har også WindSafe™ technology som gjør at samtalen din vil høres klart og tydelig og ikke blir borte i vinden. Mens du er i samtale vil den avanserte “egen stemme detektor” optimalisere stemmen og reduserer bakgrunnsstøy til mottaker.  Epos Adapt 660 kan brukes med Mobil eller med PC – teams eller kun til musikk. Det er ett perfekt headset til flyturen også. Rekkevidde ca 25 meter.

Ta tilbake konsentrasjonen og øk effektiviteten. Av de mange som har kjøpt det, er det bare gode tilbakemeldinger.

I tillegg til å ta støydemping til neste nivå og levere den anerkjente Sennheiser-signaturlyden, er den designet for å være det ultimate forretnings verktøyet for å maksimere produktiviteten.

Stemmeklarhet i kommunikasjon i næringslivs klassen er nøkkelen til suksess i enhver organisasjon. Adapt 660 og USB dongle BTD 800 leverer en sertifisert kommunikasjons opplevelse i bedriftsklasse, uansett hva UC-miljøet ditt måtte være.

Viktig for Adapt 660

Bruk for all del dongel som følger med!
Dongel har sertifisering for Teams, Cisco, Genesys etch.  Headsettet bruker en koding kalt HID-kommandoer for å kunne svare og legge på samtalene som er innebygd i dongelen og følgende programvare som leverandøren leverer.
Microsoft Teams har ikke støtte på innebygd Bluetooth. Det er bare mulig med separat dongle (samtalekontroll, dempende synkronisering, osv.)

Bedre rekkevidde
Med innebygde Bluetooth på bærbare datamaskiner er ikke rekkevidden så lang som med en ekstern USB-dongle.  Dongel gjør at du ikke får forsinkelse i samtalen.

Installasjon av drivere og lydkort
Når du setter inn dongel, installeres ett ekstra lydkort installert i PC. Denne er optimalisert for kommunikasjon og musikk på et annet nivå enn ellers.

Oppdatering og tilgang av headset
Premium Enterprise Headset har mange ekstra funksjoner enn ditt vanlige headset. Når du har programvaren installert (fx. Sennheiser Headsetup Pro) kan du konfigurere headset, og oppdatere firmware på selve dongelen og headset.

Bedre lyd og mikrofon
Når du bruker en dedikert Bluetooth-tilkobling, vil du oppleve bedre lyd- og musikk kvalitet samt mikrofon, i stedet for å måtte dele båndbredden med mus, tastaturer og mye mer.

Med den innebygde Bluetooth-brikken kan ikke leverandøren kontrollere Bluetooth-tilkoblingen og bestemme hva som vil være den beste måten å oppføre seg i scenario a eller b. Med dongel har de full kontroll fra A til B, og du vil oppleve mye bedre kvalitet på denne måten.

Digital borsjyre Adapt 660

Adapt 660 Fact Sheet
Adapt MB660 quick guide

Test i Finansavisen 

Video oppsett 

 

Tilleggsinformasjon

Vekt0.5 kg
Spesifikasjoner

Batteritid 20 timer
For bruk med
Mobil og Skype4B (PC)
Forbindelse
Bluetooth
USB og 3,5mm
Manufacturer Sennheiser
Type hodesett Trådløs Bluetooth

Merke

sennheiser