Beskrivelse

82 / 100

Epos Expand  SP20

Epos Expand SP20 er en er en bærbar høyttaler  som du kan bruke til mobil eller møter via PC som Teams, Zoom etc. Enheten gir deg HD lyd. Passer til mobile konferanser for 1-6 deltakere via PC, mobil eller nettbrettet.  Med bruk av denne kan du umiddelbart få til ett mobilt møterom.

Dette er en ideell løsning for profesjonelle som trenger å delta i en konferansesamtaler via PC, mobiltelefon eller brett, enten de er på kontoret eller ute i felten.
Den kan plugges rett inn i en hvilken som helst PC eller Mac via en USB -kabel. Eller inn i mobiltelefoner eller brett via 3,5 mm jack. Brukerne  kan fusjonere PC / softphone og mobilsamtaler inn en konferanse. Dette gjør det enkelt å ha hjemmekontor.

Vil du bruke Epos Expand SO20 til musikk er det også mulig selv om Hi-Fi lyd  ikke er å oppdrive. Men sånn på kontoret vil den funke bra!
Lading på bare to timer via USB, er taletid på imponerende 20 timer og batteristatus som vises via LED med talemeldingene for lavt batterinivå. En bæreveske gjør det svært portabel for mobile forretningsfolk.

Epos SP 20 ML er kompatibel med alle de store UC plattformer og softphone merker.
Eks Aastra, Mitel, Alcatel – Lucent , Avaya, Cisco, IBM og Polycom. Microsoft inkludert.

SP 20 quick guide
SP20 Teknisk ark

Sennheiser 

Tilleggsinformasjon

Merke

sennheiser