Beskrivelse

84 / 100

Epos Expand Vision 3T Core er en avansert konferanseløsning utviklet spesielt for Microsoft Teams-rom på Android-enheter. Med sin imponerende funksjonalitet og fleksible design, gir denne løsningen en utvidet visuell opplevelse for bedre samarbeid og kommunikasjon. Med Epos Expand Vision 3T Core kan brukerne dra nytte av den sømløse Teams-integrasjonen og nyte høykvalitets lyd- og videokommunikasjon. Den formelle og profesjonelle tonen i denne løsningen gjør den ideell for bedrifter og organisasjoner som ønsker å forbedre sine møter og samhandlingsopplevelser. Med sin brukervennlige grensesnitt og enkel konfigurasjon, er Epos Expand Vision 3T Core det perfekte valget for å ta ditt Microsoft Teams-møterom til neste nivå.

En videplanke hvor du kan delta på møter med ett tastetrykk og nyte en komplett Microsoft Teamsopplevelse.

Leveres uten høyttalertelefon, slik at du kan velge mellom EPOS EXPAND 80T eller EXPAND 30T for en Microsoft Teams-sertifisert løsning.

Epos expand vision 3t core er intelligent, slank og elegant, og er en videoplanke av høy kvalitet for små møterom (opptil 8 deltakere). Problemfri bruk og automatiske programvareoppdateringer.

Produsent
Datablad Expand Core Vision