Beskrivelse

88 / 100

Epos Impact 1060 ANC

Epos Impact 1060 ANC er ett dobbeltsidig Bluetooth-headset. Helt nytt fra Epos.

Hvis du er på utkikk etter et dobbeltsidig Bluetooth-headset som kan gi deg klar og tydelig lyd i det nye åpne kontoret, bør du vurdere dette bluetooth headset®. Dette headsettet bruker EPOS BrainAdapt-teknologi™ . Dette tilpasser lyden til din hjerneaktivitet og redusere tretthet i hjernen.

Det har også EPOS AI™ som driver taleregistreringen og sørger for at du blir hørt klart og tydelig av dine samtalepartnere. I tillegg har det adaptiv ANC som justerer støydempingen. Dette gjøres etter omgivelsene dine, slik at du kan fokusere på det som er viktig. Selvfølgelig er det kompatibelt med de fleste enheter og plattformer.

Batteritiden er på 18 timer.

Epos Impact 1060 ANC er lett og komfortabelt å ha på, med et ergonomisk design og myke øreputer. Dobbeltsidig Bluetooth-headset® er det perfekte valget for deg som vil ha et profesjonelt og effektivt headset i det nye åpne kontoret.

Viktige funksjoner:

Bransjeledende taleregistrering for fokuserte samtaler
Beskytt hjernen din i det åpne kontorlandskapet
Hold fokus hele dagen
Hold deg komfortabel hele dagen
Opplev ekte bekvemmelighet

 

Å jobbe i et åpent kontorlandskap kan ha både fordeler og ulemper. Fordelene er at man kan kommunisere lettere med kollegaer, dele ideer og få mer sosial støtte. Ulempene er at man kan bli forstyrret av støy, miste konsentrasjonen og få mindre privatliv. Derfor er det viktig å ha et godt hodesett som kan redusere støyen, forbedre samtalekvaliteten og gi deg mer komfort. Impact 1060 ANC vil passe perfekt her.

Epos