Beskrivelse

84 / 100

Epos Impact 1061 ANC med lader

Epos Impact 1061 ANC med lader er ett dobbeltsidig Bluetooth-headset. Samme som Impact 1060 men med ladestand. Helt nytt fra Epos.

Hvis du er på utkikk etter et dobbeltsidig Bluetooth-headset som kan gi deg klar og tydelig lyd i det nye åpne kontoret, bør du vurdere dette bluetooth headset®. Dette headsettet bruker EPOS BrainAdapt-teknologi™ . Dette tilpasser lyden til din hjerneaktivitet og redusere tretthet i hjernen.

EPOS AI™ taleregistreringen sørger for at du blir hørt klart og tydelig av dine samtalepartnere. I tillegg har det adaptiv ANC som justerer støydempingen, Dette gjøres etter omgivelsene dine, slik at du kan fokusere på det som er viktig. Selvfølgelig er det kompatibelt med de fleste enheter og plattformer.

Batteritiden er på 18 timer.

Impact 1061 er lett og komfortabelt å ha på, med et ergonomisk design og myke øreputer. Den har ladestand og er det perfekte valget for deg som vil ha et profesjonelt og effektivt headset.

Viktige funksjoner:

Bransjeledende taleregistrering for fokuserte samtaler
Beskytt hjernen din i det åpne kontorlandskapet
Hold fokus hele dagen
Hold deg komfortabel hele dagen
Opplev ekte bekvemmelighet

Er du lei av å bli forstyrret av støy på jobben? Har du lyst til å jobbe mer effektivt og konsentrert i et åpent kontorlandskap? Da bør du skaffe deg et støydempende headset! Med et støydempende headset kan du nyte din favorittmusikk, delta i digitale møter og skape din egen lille boble. Det finnes mange gode alternativer på markedet, både med og uten kabel, med aktiv eller passiv støydemping, og med ulik lydkvalitet og komfort. Uansett hva du velger, vil du merke en stor forskjell i din arbeidshverdag med et støydempende headset!

Epos