Beskrivelse

88 / 100

Epos Impact 1061T ANC er ett dobbeltsidig Bluetooth-headset ANC som er sertifisert til Teams. Denne er med lader. Ny serie fra Epos.

Hvis du er på utkikk etter et dobbeltsidig Bluetooth-headset med støydemping og ladere er dette headsettet for deg. Dette gir deg klar og tydelig lyd i det nye åpne kontoret.  Dette headsettet bruker EPOS BrainAdapt-teknologi™ . Dette tilpasser lyden til din hjerneaktivitet og redusere tretthet i hjernen.

Det har også EPOS AI™ som driver taleregistreringen og sørger for at du blir hørt klart og tydelig av dine samtalepartnere. Selvfølgelig er det kompatibelt med de fleste enheter og plattformer.

Batteritiden er på 18 timer.

Epos Impact 1061T ANC er veldig lett og komfortabelt å ha på, med et ergonomisk design og myke øreputer. Dobbeltsidig Bluetooth-headset® med ANC er det perfekte valget for deg som vil ha et profesjonelt og effektivt headset i det nye åpne kontoret.

Viktige funksjoner:

ANC = aktiv støydemping
Bransjeledende taleregistrering for fokuserte samtaler
Beskytt hjernen din i det åpne kontorlandskapet
Hold fokus hele dagen
Hold deg komfortabel hele dagen
Opplev ekte bekvemmelighet

Å jobbe i et åpent kontorlandskap kan ha både fordeler og ulemper. Fordelene er at man kan kommunisere lettere med kollegaer, dele ideer og få mer sosial støtte. Ulempene er at man kan bli forstyrret av støy, miste konsentrasjonen og få mindre privatliv. Derfor er det viktig å ha et godt hodesett som kan redusere støyen, forbedre samtalekvaliteten og gi deg mer komfort. Impact 1061T ANC vil passe perfekt her.

flere anmeldelser av EPOS IMPACT 1061T ANC hodetelefoner. Ifølge en anmeldelse fra Laptop Mag, er disse hodetelefonene utmerket for forretningsbruk og gir en førsteklasses lydopplevelse, lang batterilevetid og aktiv støydemping 1. En annen anmeldelse fra CT.nl bemerker at hodetelefonene er ideelle for bruk i åpne kontorlandskaper og for hjemmekontorbrukere som deltar i mange møter 2. En anmeldelse fra Alpha Audio beskriver hodetelefonene som “fantastiske” og bemerker at de har imponerende støyreduksjon og fokusert stemmeopptak 3. Gearbrain har også publisert en anmeldelse av hodetelefonene og bemerker at de er utmerket for videosamtaler og telefonsamtaler i støyende omgivelser 4

Epos