Beskrivelse

84 / 100

Hvis du tilbringer store deler av dagen i et åpent kontorlandskap, er et headset essensielt. EPOS har nå lansert ett headset til i serien Impact som heter Impact 700.

Epos Impact 760t er en betydelig nyvinning innenfor call centres. Denne modellen er spesielt utviklet for å tilpasse seg de spesifikke kravene og behovene til et moderne call centre. Med sin avanserte teknologi og funksjonalitet, vil Impact 760 bidra til å øke produktiviteten og effektiviteten i arbeidsmiljøet. Med USB A- og C-tilkoblingsmuligheter er denne modellen kompatibel med Teams. For ander UC brukere er det en egen variant tilgjengelig, kalt Impact 760. Med sin imponerende funksjonalitet og evne til å tilpasse seg, er Epos Impact 760T en ideell løsning for call centres eller feks legevakt som ønsker å oppnå en betydelig forbedring i arbeidsmiljøet og resultatene. Passer fint for andre som ikek sitter i call center også. Dette er et kablet headset med lett design og myke øreputer. Med tre digitale mikrofoner lover EPOS naturlig samtalelyd.

Hele Impact-serien bygger på EPOS’ BrainAdapt, en serie teknologier basert på forskning om hvordan hjernen oppfatter lyd. Dette skal bidra til å minimere mental tretthet og bidra til en jevnere arbeidsinnsats og bedre kommunikasjon gjennom hele dagen. Les mer om BrainAdapt her.

Hva er i esken?

  • Headset
  • Oppbevaringspose
  • USB-C to USB-A Adaptor
  • Safety Guide
  • Quick Guide
  • Inline Controller

Med dette headsettet kan du sikre kundetilfredshet på hver samtale med et hodesett som gir fyldig lyd uansett nivået på bakgrunnsstøy. Nøye utformet for å gi et nivå av komfort og agentvelvære, med en lett design og myke øreputer av memoryskum laget for bruk hele dagen.

Den ergonomiske samtalekontrolleren er praktisk plassert rett under hodesettet. Smarte funksjoner som slår av og på samtaler gjennom intuitive bevegelser, hjelper agenter med å håndtere flere samtaler med større effektivitet.