Beskrivelse

87 / 100

Ergospace Comfy avlastningsmatte er utviklet for folk som allerede står å jobber eller ønsker å begynne med det. Matten har en nøye tilpasset mykhet som demper og avlaster mot harde gulv. Den gir god stabilitet til føttene, men inviterer samtidig til mikrobevegelser som gir økt blodsirkulasjon i føtter og ben. Comfy matten er spesielt god å stå på uten sko, da overflaten har små sirkler som stimulerer fotbladet. Sklisikkert underlag gjør den trygg å stå på.

Polyuretanen i matten er av høy kvalitet og svært slitesterk (flater ikke ut over tid). Materialet har antimikrobakterielle egenskaper, så smuss og skitt har vanskelig for å feste seg. Tåler allikevel å desinfiseres og vaskes i oppvaskmaskin.

Ergospace Comfy avlastningsmatte er spesielt godt tilpasset kontorarbeidsplasser med hev og senk bord, men også lett industri, bank, apotek, sykehus, tannlege etc. (Beregnet for tørre miljøer). Et praktisk hull i matten gjør den lett å henge opp/rydde bort når den ikke er i bruk. Det er laget tilpassede oppheng og gulvstativ til nettopp dette.

Finnes i svart og grå.
Ergospace
Active stand

Tilleggsinformasjon

Farge

Svart«, »Grå