Beskrivelse

87 / 100

Ergospace Disk Avlastningsmatte: En omfattende oversikt

Ergospace Disk Avlastningsmatte er en høykvalitets matte designet for å forbedre komforten og redusere belastningen for de som står i lengre perioder.

Bruksområder

Ergospace Disk Avlastningsmatte er spesielt egnet for bruk bak disker, i resepsjoner og laboratorier, hvor det er behov for slitestyrke og godt renhold.

Ergospace er produsert av Ergospace, en ledende leverandør av ergonomiske produkter.

Matten er kjent for sin komfort. Den er utviklet for å gi god stabilitet til føttene, men inviterer samtidig til mikrobevegelser som gir økt blodsirkulasjon i føtter og ben. Dette kan bidra til å redusere tretthet og ubehag ved langvarig ståing. Matten er spesielt god å stå på uten sko, da overflaten har små sirkler som stimulerer fotbladet.

Konklusjon

Ergospace Disk Avlastningsmatte er et utmerket verktøy for de som står mye i løpet av arbeidsdagen. Med sin slitestyrke, gode renholdsegenskaper og komfort, er den et utmerket valg for de som jobber bak disker, i resepsjoner og laboratorier.

Dette er en matte som egner seg spesielt godt bak disker, resepsjoner og laboratorier, hvor det er behov for slitestyrke og godt renhold.

Finnes 2 str 90*60 som koster 1590,- eks mva
150* 90 cm koster  3150,- eks mva

https://ergospace.no/