Beskrivelse

82 / 100

Evoluent Verticalmouse 4 wireless small

Evoluent verticalmouse 4 wireless er en mindre mus som beskytter håndleddet og armen mot smerte og overanstrengelse. Hold armen rett. Den patenterte formen støtter hånden din i en rett, nøytral posisjon. Den fjerde versjonen tar Evoluent Vertikalmus 4 Trådløs small. Høyre deg til neste nivå. En mengde forbedringer og nye funksjoner gjør Evoluent VerticalMouse 4 wireless small til en mus en noensinne før. Bekvem og enkel å bruke. Den har  en gjennomtenkt formgivning. Knappene er enkle å nå – uten at du trenger å vri fingrene i en unaturlig posisjon.

  • Tommelstøtten er omformet og nå enda mer bekvem. To tommelknapper En ekstra tommelknapp gir økt funksjonalitet når musen brukes med den medfølgende programvaren. En ekstra bred kant langs underdelen av musen forhindrer at lillefingeren skraper i bordet. Justerbar lasersensor.
  • På siden finnes det knapper for innstilling av pekerhastigheten. Still om hastigheten uten å slippe grepet. Velg mellom fire hastigheter. Kraftfull og nyskapende driverrutine.
  • Evoluent Mouse Manager for Windows gir deg avanserte funksjoner. Still inn alle de seks knappene med et enkelt og intuitivt grensesnitt.

Produsent 

Tilleggsinformasjon

Merke

Evoluent