Beskrivelse

84 / 100

Evoluent Vertikalmus 4 Trådløs Høyre

Evoluent VerticalMouse 4 Trådløs høyre hånd beskytter håndleddet og armen mot smerte og overanstrengelse. Hold armen rett. Den patenterte formen støtter hånden din i en rett, nøytral posisjon. Den fjerde versjonen tar Evoluent VerticalMouse 4 Trådløs høyre hånd deg til neste nivå. En mengde forbedringer og nye funksjoner gjør Evoluent VerticalMouse 4 bedre en noensinne før. Bekvem og enkel å bruke. Den har  en gjennomtenkt formgivning. Knappene er enkle å nå – uten at du trenger å vri fingrene i en unaturlig posisjon.

  • Tommelstøtten er omformet og nå enda mer bekvem. To tommelknapper: En ekstra tommelknapp gir økt funksjonalitet når musen brukes med den medfølgende programvaren. En ekstra bred kant langs underdelen av musen forhindrer at lillefingeren skraper i bordet. Justerbar lasersensor.
  • På siden finnes det knapper for innstilling av pekerhastigheten. Still om hastigheten uten å slippe grepet. LED-indikatorer lyser opp gjennom kromen på tommelstøtten og viser den valgte pekerhastigheten. Velg mellom fire hastigheter.
  • Kraftfull og nyskapende driverrutine.
  • Evoluent Mouse Manager for Windows gir deg avanserte funksjoner.
  • Still inn alle de seks knappene med et enkelt og intuitivt grensesnitt.

Produktblad
ERG40425_PRODUKTKORT_UK_DK

 

Tilleggsinformasjon

Merke

Evoluent