Beskrivelse

84 / 100

Fotstøtte PRO 959

Fotstøtte Pro 959 fra Bakker Elkhuizen er justerbar og kan justeres fra  9-37 cm med foten. Fostøtte Pro 959 har en stor flate på 49 x 40 cm for optimal komfort.

Denne fra Bakker Elkhuizen er en ergonomisk løsning som gir deg optimal komfort og støtte når du sitter ved skrivebordet. Denne fotstøtten har en stor og justerbar plattform som lar deg vinkle føttene i den posisjonen som passer deg best. Du kan også vippe plattformen frem og tilbake for å stimulere blodsirkulasjonen i bena. Ved å bruke fotstøtte PRO 959 kan du forebygge og lindre plager som rygg-, nakke- og skuldersmerter, samt redusere belastningen på korsryggen og hoftene. Fotstøtte PRO 959 er laget av slitesterkt materiale som tåler daglig bruk, og har en sklisikker overflate som holder føttene på plass.

En av de beste fotstøttene på markedet, og har få konkurrenter som kan matche dens kvalitet og funksjonalitet. Noen av de nærmeste konkurrentene er ErgoRest fotstøtte, Fellowes Professional Series Ultimate fotstøtte og Kensington SoleMate Plus fotstøtte.

Disse fotstøttene har også justerbare plattformer, men de er mindre, mindre stabile og mindre komfortable enn fotstøtte PRO 959. Hvis du vil ha en fotstøtte som gir deg maksimal ergonomi, velvære og produktivitet, er fotstøtte PRO 959 fra Bakker Elkhuizen det beste valget for deg.

Produkblad
fotstøtte 959 datasheet

Andre fotstøtter
Ergostrech
Sulan