Beskrivelse

82 / 100

HP Poly Blackwire 3225  + 3, 5 mm

HP Poly Blackwire 3225 + 3, 5 mm UC -hodetelefoner med ledning som er holdbare, komfortable og enkle å distribuere, og som er tilgjengelige i en rekke tilkoblings- og slitasjealternativer.

Legg til innsikt fra den ekstra programvaren-as-a-service Plantronics Manager Pro, så er du klar for fremtiden. Blackwire 3200 -serien gir deg lyd og funksjoner av topp kvalitet til en rimelig pris.

Overlegen lydkvalitet Blackwire 3200-headsettet har PC-bredbånd, en støydempende mikrofon og stereolyd med høy kvalitet (modell C3220 / 3225), som gir en fantastisk lydopplevelse. Headset er ideelt for talefunksjoner, musikk og multimedia. Den dynamiske utjevningsfunksjonen sikrer optimal talekvalitet under samtaler, mens innstillingene justeres automatisk når du hører på musikk eller multimedia.

HP Poly Blackwire 3225 -serien tilbyr komfort og holdbarhet ved kabling kombinert med fleksibilitet – til en inngangspris.

Du kan administrere samtaler fra PC eller nettbrett med standard USB- eller USB-C-tilkobling. C3215 / C3225 -modellene tilbyr et 3,5 mm tilkoblingsalternativ for din trådløse enhet. Komfort og bærbarhet Nyt sikkerheten til en behagelig passform.