Beskrivelse

85 / 100

HP Poly Voyager Free 60 Touchscreen Charge Case

HP Poly Voyager Free 60 Touchscreen Charge Case er en hybrid arbeidsløsning for å møte hvert øyeblikk. Med ANC og en rekke med tre mikrofoner for å isolere stemmen din, er du sikker på at begge sider av samtalen er krystallklare. Det smarte ladedekselet* strekker seg ikke bare langt – det gir deg kontroll, slik at du umiddelbart kan koble til teamet ditt, spillelister, podcaster og til og med underholdning på flyet. IT-avdelingen din vil også godkjenne fordi de er sertifisert til å jobbe med de nyeste møteplattformene. Den kan administreres sentralt fra hvor som helst i verden.

Mikrofonenen i hver øreplugg triangulerer stemmen din og minimerer støyen rundt. Du er høyt og tydelig uansett hvor du tar anropene dine. WindSmart teknologien gjør at du kan gå gjennom samtaler mens du beveger deg gjennom dagen uten avbrudd.

Enten det er en fullsatt kafé eller travle pendleturer kan du glemme oppstyret rundt deg. Den adaptive hybrid-ANC-en justerer seg automatisk etter bruksstilen din og kansellerer akkurat den rette mengden støy for en stille og behagelig opplevelse. Og med to-innstillings gjennomsiktighetsmodus kan du stille inn dine naturlige omgivelser uten å ta ut proppene.

Funksjoner på HP Poly Voyager Free 60 Touchscreen Charge Case

Med Voyager Free 60+ UC kan du dempe samtaler, justere volumet, koble til eksterne kilder og bytte enheter uten å miste en samtale eller hva du gjør. Berøringsskjermdekselet gir deg informasjonen du trenger, og muligheten til raskt å gjøre noe med det, takket være fargeberøringsskjermen og intuitive ikoner. Hurtigladingen gir deg en ekstra time med taletid for hvert 15. minutt og vil lade opp oppladningene dine to ganger for opptil 16,5 timers aktiv samtalebruk.

Gå fra jobb til spillelister uten å gå glipp av noe. Hi-fi-lyden og 10 mm høyttalerdrivere forvandler knoppene dine til en bærbar stereo. Så du kan streame musikk, programmer, podcaster og spill når du trenger en pause.

Bytt sømløst fra 9–5 til 5–9 – og tilbake igjen – uten å gå glipp av noe, takket være den komfortsentrerte designen til Voyager Free 60 UC-øreproppene.  Oreproppene er diskrete og lette. De veier bare 5,8 g  og er trådløse øreproppene. De leveres med 3 konisk formede ørepluggstørrelser konstruert for å minimere trykket i øret samtidig som de gir ideell lydisolering. Den avanserte sidetoneteknologien holder deg oppmerksom på hvor høyt du snakker, slik at du ikke anstrenger stemmen din.

HP Poly