Beskrivelse

82 / 100

Jabra BIZ 1500 Duo

Jabra BIZ 1500 duo er  et rimelig og kablet duo headset i startsegmentet, laget for kostnadseffektive kundesentre. Med støydempende teknologi reduseres bakgrunnsstøy og gir en ok kundeopplevelse for hver samtale. Leveres kun med skumputer. Vil du ha bedre kvalitet se på Biz 2400  eller  Epos sc660.

Laget for bruk hele dagen, med ergonomisk utformet ramme, polstret hodebånd og supermyke øreputer som fører varmen bort fra ørene dine. Hodebånd og mikrofon-bomarm som kan justeres for å passe preferansene dine.

Den fungerer med de fleste telefoner med en riktig QD kabel eller plattformen din vi a en usb adapter. .

Våre hodesett og konferansehøyttalere fungerer med mer enn 10 000 tradisjonelle fasttelefoner. De er fremtidsrettet og kompatible med alle softphone- og web-klienter og kontaktsenterplattformer, fra Cisco til Avaya til Genesys Cloud.

Å levere fremragende kundeservice begynner med pålitelighet. Jabra headset til kontaktsentre er brukervennlige i dag, og vil også være det i morgen – uansett hvilken kontorløsning du har.

Kundene vil bli fornøyde, og det vil også de ansatte. Vi vil også tro at økonomi avdelingen vil bli fornøyd pga den lave kostnaden.

Tilleggsinformasjon

Merke

Jabra