Beskrivelse

87 / 100

Jabra Engage 50 II Link Mono USB er et allsidig headset ifølge Jabra. Med sitt mono-design og USB-tilkobling, kan dette headsetet passe til ulike behov. Det skiller seg ut med sine tre mikrofoner som gir klar og tydelig lyd under samtaler. Jabra Engage 50 II Link Mono USB er ideelt for de som ønsker komfort og pålitelighet i sin kommunikasjon. Med sin formalitet og pålitelighet er dette headsetet et godt valg for profesjonelle som trenger en pålitelig løsning for samtaler og konferanser.

Jabra Engage 50 II gjør samtaler tydeligere, og kunder vil få en bedre total opplevelse, takket være vår innovative Engage+-programvare. Den kan lastes ned her. Her kan du gjøre samhandlinger mer meningsfulle og effektive med direkte samtale innsikt.

Jabra 
Et programvaresystem som kan analysere samtaler mens de pågår? Møt Engage 50 II med innovativ Engage+-programvare, som er fremtiden til headset for kundesentre.
Engage+ formidler direkte veiledning om faktorer som påvirker kundens samtale opplevelse, inkludert bakgrunnsstøy, posisjonen til mikrofonen, stillhet og forstyrrelser.

Det er lett og robust. Komfortabelt og elegant. Bruk det hele dagen uten  at det kjennes tungt. Med et smart mikrofonsystem som gjør lyden tydeligere, er dette ett godt alternativ.

Dette headsettet har tre mikrofoner. De gir enestående demping av bakgrunnsstøy slik at kunden hører alt du sier. Det legger også til rette for nøyaktig tale-til-tekst for problemfri samtale.

Kombinert med intuitiv Engage+-programvare skaper vår innovative mikrofonteknologi så harmoniske forhold at den kan bidra til å redusere tiden for å løse kundenes problemer på telefon.

Med avanserte høyttalere og innovative, støydempende øreputer med perfekt passform vil du aldri gå glipp av en viktig detalj under en samtale (eller måtte be noen om å snakke høyere eller gjenta samme informasjon flere ganger …)

Jabra Engage 50 II har spesialutviklede høyttalere, som er optimalisert for å høre godt. Frustrasjonen blir færre og samtaler kan bli mer produktive. BalancedVoice™ gir krystallklar lydkvalitet i alle samtaler, og funksjonen behandler også lyden automatisk slik at den blir tydelig og klar.

 

Tilleggsinformasjon

USB A/C

USB A, USB C

UC/TEAMS

UC, TEAMS