Beskrivelse

87 / 100

Jabra Engage 55 mono USB A uten stand  er ett nytt produkt fra Jabra som passer til den hybride arbeider.

I dag er det vanlig å kombinere å jobbe hjemme og på det fysiske arbeidsstedet.  Med Jabra Engage 55 mono har du full bevegelsesfrihet.

Enheten har en kompakt USB DECT-adapter som gir deg en rekkevidde på opptil 150 m fra PC din. Med den lange rekkevidden kan du fint hente en kopp kaffe uten å bekymre deg for at samtalen blir brutt.

Trådløs DECT er utviklet for trådløs kommunikasjon og passer veldig godt til den mobile arbeideren som har mange samtaler. Den trådløse DECT-rekkevidden til Engage 55 er opptil 15 ganger den gjennomsnittlig rekkevidden til en Bluetooth®-enhet i klasse 2.

Jobber det mange på ett sted er Jabra Engage 55 mono såpass bra at den tåler tettheten av et stort antall mennesker som jobber på samme sted.

Enten du driver med hot-desking eller bytter mellom hjem og kontor, er vår slitesterke Link 400-adapter bygget for å tåle arbeidsdagens krav.

Den er mykere og mer bøyelig, noe som reduserer risikoen for skade selv om du lar den være koblet til den bærbare datamaskinen. Perfekt for bedrifter med retningslinjer for ryddige skrivebord eller arbeidere som liker å skifte arbeidsmiljø.

Se mer her
Se også denne