Beskrivelse

89 / 100

Jabra Engage 65 mono

Jabra Engage 65 mono leverer lyd og sikkerhet i toppklasse når du skal snakke via din fasttelefon eller softphone på din datamaskin, og du får en trådløs rekkevidde på opptil 100 m. Jabra Engage 65  mono kan brukes både til PC og fasttelefon og har rekkevidde på opptil 150 m. Headsetttet har knapper for å besvare og avslutte samtaler, samt mulighet til å dempe mikrofon. Samme funksjoner finnes på selve ladebasen. På spissen av mikrofonen sitter en liten innebygd Busylight som viser omverden at du er opptatt.

På Jabra Engage 65 får du opp til 13 timers tale for å klare en hel arbeidsdag. Har du glemt å sette hodesettet til lading dagen før, kan du raskt få det i gang. 40% av batteriet lader på bare 30 min. og 80% på en time. En full lading tar ca. 90 min.

Med DECT-sikkerhetsnivå C får du 256-biters AES-kryptering med 128-biters autentiseringsnøkkel. Dette gjør Jabra Engage til et av de mest sikre headsettene på markedet. Mikrofonen er retningsbasert og den tar bort bakgrunnsstøy. Engage 65 benytter innebygget programvare for å sørge for at lydnivået i høyttaleren forblir det samme i løpet av dagen. Jabra Engage 65 kan kobles til din PC eller Mac via USB, og din fasttelefon kan kobles til med standard RJ9-kontakt. Hvis telefonen støtter EHS (Electronic Hook Switch), kan du kjøpe en elektronisk rørløfter- Dette gir deg gir deg mulighet til å svare på og avslutte samtaler fra hodesettet. produktet er sertifisert til Skype for Business samt Skype for Business Open Office. I tillegg er det også kompatibelt med blant annet Cisco Jabber og Unify.

Jabra engage datablad
jabra engage 65 technical spec

Produsentens hjemmeside

Opplæring:

 

Tilleggsinformasjon

Spesifikasjoner

Kobles til PC og fasttelefon
Hodesett veier kun 57 g.
Opp til 13 timers taletid
Opp til 52 timers standby
Full oppladning på ca. 90 min. (40% ladning på kun 30 min.)
Innebygget Busylight i mikrofon – Certified for Skype for Business  

Merke

Jabra