Beskrivelse

87 / 100

Jabra Engage 75 duo

Denne kan kobles til både mobil, fasttelefon og PC. Du ser enkelt på forsiden av basen hva som er koblet til. I tillegg er det knapper for å svare og avslutte et anrop, justere volumet og en dempefunksjon for mikrofonen. Hodesettet har de samme funksjonene for å kontrollere samtale og lyd, og innebygd Busylight i mikrofon og høyttaler, slik at kolleger kan se at du er opptatt. Headset har opptil 13 timers taletid. En full ladning tar omtrent 90 min. På 60 minutter lades hodesettet opp til 80%. Rekkevidden er opptil 150 meter Jabra Engage 75  duo er DECT security-sertifisert og bruker 256-biters AES-kryptering med 128-biters autentiseringsstandard, et av de sikreste DECT-headsettene på markedet.

2 mikrofoner innebygd i hodesettet, en registrerer stemmen din og den andre måler støy rundt deg og sørger for å filtrere den fra lyden som blir kommunisert. Høyttaleren gir volum på et konstant nivå hele dagen, og hindrer lydvariasjoner.

Den har NFC-støtte i basen, slik at du raskt kan koble til din mobiltelefon.

Tilkobling

På baksiden av laderen er det også to USB-porter, slik at du kan koble både PC og en bordtelefon med USB. Fasttelefonen kan også kobles til Jabra Engage 75 via RJ9  kontakter og hvis telefonen støtter EHS (Electronic Hook Switch) har du muligheten til å kjøpe en elektronisk svarkabel, som gjør det mulig å besvare og avslutte samtaler fra hodesettet.

Kan oppdateres med Jabra Direct-programvare, som kan lastes ned gratis her. Hodesettet er sertifisert for Microsoft Skype for Business, og har også utvidet Open Office-godkjenning. Det er også full kompatibilitet med Cisco og Unify.

Tilkobling for opptil 5 enheter samtidig (2 Bluetooth, 2 USB og 1 fasttelefon) – Hodesettet veier kun 64 g. – Bluetooth 5.0 og NFC – Opptil 13 timer taletid – Opptil 52 timer standby – Full lading på ca. 90 min. (40% lading på bare 30 min.) – Innebygd Busylight i mikrofonen – Sertifisert for Skype for Business – Hodebøyle og nakkebøyle inkludert

Jabra Engage 75 DUO til fasttelefon, Skype (PC) og Mobil

Video her for oppsett mot fasttelefon
Video for oppsett PC 

se video for opplæring her

Produsentens hjemmeside

Tilleggsinformasjon

Spesifikasjoner

ilkobling for opptil 5 enheter samtidig (2 Bluetooth, 2 USB og 1 fasttelefon)
– Hodesettet veier kun 64 g.
– Bluetooth 5.0 og NFC
– Opptil 13 timer taletid
– Opptil 52 timer standby
– Full lading på ca. 90 min. (40% lading på bare 30 min.)
– Innebygd Busylight i mikrofonen
– Sertifisert for Skype for Business – Hodebøyle og nakkebøyle inkludert

Merke

Jabra