Beskrivelse

88 / 100

Jabra Evolve 65e

Jabra  Evolve 65e MS inkl LINK 370 passer bra når du trenger å være tilgjengelig for samtaler når som helst. Trenger du et hodesett som er komfortabelt nok til å bæres hele dagen er  Jabra Evolve 65e  praktisk. Den er lett  og går rundt nakken og har passformet ovale ørepropper. Dette designet tilbyr maksimal komfort og er enkelt å bruke, slik at du kan svare på samtaler og lytte til musikk hele dagen. God lyd.

Profesjonelle UC-sertifiserte ørepropper. Optimalisert for bruk utenfor kontoret.

Jabra Evolve 65e er Skype for Business og UC-sertifisert, slik at du kan bruke det for alle de viktige samtalene dine i total konfidensialitet.

Dette hodesettet gir en konsistent overlegen lyd og samtalekvalitet, spesielt dersom du er på utsiden av kontoret. Da trenger du ikke å bekymre deg om vindstøy eller dårlig telefonforbindelse. Med USB Bluetooth adapteren, kan du også koble den til PC-en din, på samme tid som smarttelefonen din.

Vær produktiv på farten, med et batteri som er bygget for å stå løpet ut, og gir deg 13 timers batteri tid.

  • Enkel, rundt nakken design med tettsittende ørepropper som lar deg motta samtaler og lytte til musikk enkelt og komfortabelt hele dagen
  • Skype for Business og UC-sertifisert for konsistent overlegen lyd og samtalekvalitet på farten, og dobbel konnektivitet med USB Bluetooth adapteren
  • 13 timers batteri liv som lar deg være produktiv på farten, uansett hvor dagen tar deg
  • Bruk Jabra Sound+ appen for å persontilpasse samtalene dine og musikkopplevelsene og oppdater hodesettets programvare

Jabra 
se også Plantronics Voyager 6200

 

Tilleggsinformasjon

Merke

Jabra