Beskrivelse

88 / 100

Jabra Evolve2 40 MS mono usb c- Lagersalg

Jabra Evolve2 40 ms mono er  i den serien til  Jabra som består av Evolve2 65 og Jabra Evovle2 85.  Det er laget så du kan holde deg til oppgavene du driver med.

Eksepsjonell lyd, enestående støyisolering, overlegen komfort. Den er i tillegg prisgunstig.

Ta på deg headset og merk at støyen rundt deg falmer øyeblikkelig, mens de isolerende ovale skumøreputene og den banebrytende nye vinklede ørepropputformingen fungerer effektivt for å stenge ute omgivelsene dine og gi deg passiv støykansellering.

Øyeblikkelig stillhet uten å forlate skrivebordet ditt. Det er den nye standarden.

Jabra Evolve2 40 ms mono har opptattlyset til et helt nytt nivå og gjort det synlig fra alle retninger. Det røde lyset aktiveres automatisk når du er i en samtale eller i et møte, eller du kan aktivere det selv med et tastetrykk. Så selv om du er midt i alt, vil opptattlyset ditt beskytte deg fra alle vinkler og alle forstyrrelser.

Det er som å ha en innebygd sikkerhetsvakt for konsentrasjonen din,.

Når du har mye å komme gjennom, er sømløse og profesjonelle samtaler avgjørende. Derfor tok vi den utrolige samtalekvaliteten til vår verdensledende Evolve-serie og gjorde den enda bedre ved å bygge inn hele ti mikrofoner drevet av det avanserte digitale brikkesettet vi snakker om hele tiden. Dermed får du enestående samtalekvalitet, hver gang.

Så når du trenger å ta en samtale, skuffer ikke hodesettet deg.

Den finnes i USB-A og i USB-C. Velg mellom Teams og UC variant.
Produsent

Brukermanual
Datablad

Tilleggsinformasjon

Sertifisert for

MS Teams, UC

Mono / Duo

Mono, Duo

USB A eller C

USB A, USB C