Beskrivelse

85 / 100

Jabra Evolve2 50 er egnet for alle formål

Foreta arbeidssamtaler fra gjesterommet, eller hva med motiverende spillelister før en stor presentasjon. Det er mye som foregår i løpet av en dag, så bra for alle at headsettet kan holde tritt.

Jabra Evolve2 50 er utviklet for å holde følge med tempoet ditt. Det fungerer med det du  gjør. Det leverer god lyd til samtalene og musikken din, med kraftig stereo og mono aktiv støydemping, mikrofoner med støydemping, og 28 mm tilpassede høyttalere. Samtidig får du god komfort med den revolusjonerende Jabra Air Comfort-teknologi.

Ultramyke perforerte skumlag inne i den polstrede hodebøylen hindrer at trykket bygger seg opp, og gir en behagelig, luftlett passform uansett hvor lenge du bruker den. Fleksible, ergonomiske øreklokker øker trivselsfaktoren enda høyere. De roterer for å bevege seg når du gjør det, slik at du kan holde fokuset uten at headsettet forstyrrer.

Mikrofonplassering er viktig. Den interne støydempingsmikrofonen i det akustiske kammeret vender bort fra headsethøyttaleren og sitter nærmere øregangen. Dermed hører den alt i omgivelsene dine på nøyaktig samme måte som du gjør, slik at du får kraftig støydempende nøyaktighet som er unikt tilpasset dine omgivelser.

Gjør alt, med et headset som er skapt for å gjøre alt. 

se mer her