Beskrivelse

82 / 100

Jabra Evolve2 65 MS duo med stand

Jabra Evolve2 65  MS Duo gir enestående resultater som igjen krever enestående samtaleytelse, og sømløs, profesjonell lyd utgjør hele forskjellen. Det er 3 strategisk plasserte, kraftige og profesjonelle mikrofoner og la til vårt avanserte digitale brikkesett og nyeste signalbehandlingsteknologi. Resultatet er enestående samtalekvalitet, hver gang. Det er ikke bare en god samtale. Det er den nye standarden for gode samtaler.

Garantert tilfredshet er ikke noe du hører veldig ofte i disse dager, men vi bringer det tilbake. Evolve2 65 fungerer med alle ledende plattformer for Unified Communications (UC) for virkelig sømløst samarbeid.

Enten du jobber på kontoret eller på farten, kan bakgrunnsstøy virkelig forstyrre flyten din. Ta på deg Jabra Evolve2 65 MS duo og merk at støyen rundt deg falmer øyeblikkelig, når de isolerende ovale skummøreputene og den banebrytende nye vinklede ørepropp utformingen fungerer effektivt for å stenge ute omgivelsene dine og gi deg enestående passiv støykansellering. Du kan si at det er et slags bærbart, stille rom for hodet ditt.

Vi har tatt opptattlyset vårt til et helt nytt nivå og gjort det synlig fra alle retninger. Det røde lyset aktiveres automatisk når du er i en samtale eller i et møte, eller du kan aktivere det selv med et tastetrykk. Så selv om du er midt i alt, vil opptattlyset ditt beskytte deg fra alle vinkler og alle forstyrrelser. Det er som å ha en innebygd sikkerhetsvakt for konsentrasjonen din.

Enten du går inn og ut av møter, går rundt i gangene eller jobber eksternt, er det fint å vite at hodesettet ditt takler tempoet. Vår avanserte teknologi for batterieffektivitet og det utrolige lille brikkesettet har hjulpet oss med å få en industriledende batterikapasitet på hele 37 timer* i dette kraftige trådløse hodesettet. I tillegg har vi et nyttig ladestativ til deg også, bare i tilfelle.

produsent

 

Tilleggsinformasjon

Sertifisert for

MS Teams, UC

Mono / Duo

Mono, Duo

USB A Eller C

USB A, USB C

Ladestand

Med ladestand, Uten ladestand