Beskrivelse

84 / 100

Jabra Evolve2 65 MS mono med stand

Jabra Evolve2 65 MS mono med stand gir enestående samtale ytelse, og sømløs, profesjonell lyd utgjør hele forskjellen. Det er 3 kraftige og profesjonelle mikrofoner sammen med ett digitale brikkesett.

Garantert tilfredshet er ikke noe du hører veldig ofte i disse dager, men vi bringer det tilbake. Evolve2 65 fungerer med alle ledende plattformer for Unified Communications (UC) for virkelig sømløst samarbeid.

Enten du jobber på kontoret eller på farten, kan bakgrunnsstøy virkelig forstyrre flyten din. Ta på deg Jabra Evolve2 65 MS duo og merk at støyen rundt deg falmer øyeblikkelig, når de isolerende ovale skummøreputene og den banebrytende nye vinklede ørepropp utformingen fungerer effektivt for å stenge ute omgivelsene dine og gi deg enestående passiv støykansellering. Du kan si at det er et slags bærbart, stille rom for hodet ditt.

Vi har tatt opptattlyset vårt til et helt nytt nivå og gjort det synlig fra alle retninger. Det røde lyset aktiveres automatisk når du er i en samtale eller i et møte, eller du kan aktivere det selv med et tastetrykk. Så selv om du er midt i alt, vil opptattlyset ditt beskytte deg fra alle vinkler og alle forstyrrelser. Det er som å ha en innebygd sikkerhetsvakt for konsentrasjonen din.

Enten du går inn og ut av møter, går rundt i gangene eller jobber eksternt, er det fint å vite at hodesettet ditt takler tempoet. Vår avanserte teknologi for batterieffektivitet og det utrolige lille brikkesettet har hjulpet oss med å få en industriledende batterikapasitet på hele 37 timer* i dette kraftige trådløse hodesettet. I tillegg kan du kjøpe et nyttig ladestativ til deg også, bare i tilfelle.

produsent