Beskrivelse

90 / 100

Jabra Evolve2 75 MS

Den nye standarden for hybridarbeid.

Fra den første samtalen for dagen til det siste på toget hjem, har  Jabra Evolve2 75 MS blitt spesialutviklet til å holde deg tilkoblet og produktiv.

Enten du må takle støy fra et bråkete privathjem, høyt samtalevolum fra nabopulten i et delt arbeidsområde, eller prøver å konsentrere deg på et travelt kontor med åpen planløsning, passer Evolve2 75 perfekt for behovene dine.

Er du klar for en helt ny komfort?  Vi har opprettet en revolusjonær teknologi med dobbelt skum på øreputene.

Øreputemønster i kunstskinn for forbedret ventilasjon, noe som gjør at du er komfortabel fra første til siste samtale.

Utviklere har brukt tid på å undersøke vekter, konsistenser og tettheter i skummet for å bedre komfort og har klart det.

Ved å kombinere hardt skum for eksteriøret og mykt skum for interiøret til øreputene, leveres det  støyisolasjon og den ultimate heldags komforten. Du får enda bedre Active Noise Cancellation i et hodesett du kan ha på så lenge du ønsker.

Det er på tide å bli vant til en helt ny komfortstandard på Jabra Evolve2 75 MS

Evolve2 -serien vår er allerede milevis foran andre når det gjelder profesjonell og bransjeledende samtaleytelse.
Mikrofonarmen er  33 % kortere enn for den gamleEvolve 75.

Med mikrofonarmen nede, er den spesifikt optimalisert for samtaler i åpent landskap og andre steder med mye støy. Jabra Evolve2 75 oppfyller Microsofts Open Office-krav.

Jabra Evolve2 75  MS fungerer over alt.

Konsentrasjonsmodus: aktivert.

Noen ganger må du gjennomføre samtaler eller finne fokus i ugunstige miljøer. Men med den justerbare funksjonen vår kalt Jabra Advanced Active Noise Cancellation (ANC)™, trenger du ikke bekymre deg for hvordan (og hvor) du arbeider. Bruk Sound+-appen til å velge støykanselleringsnivå, og la avansert “feedforward” og “feedback” med dobbel hybrid ANC gjøre det den kan for å beskytte fokuset ditt.

Fra toget, til fortauet, til kafeen, til flyplassen og tilbake til kontoret igjen.

Jabra