Beskrivelse

85 / 100

Jabra link 950 USB-A

 • Boost produktiviteten
  Jabra link 950 USB-A hjelper med å booste produktiviteten ved å la deg kunne bruke et USB hodesett, enten med bare bordtelefon eller med en bordtelefon og softphone. Velg fra vår vide rekke av USB hodesett med ledninger og trådløse, og se etter Bluetooth -funksjonen dersom du ønsker at hodesettet skal kobles til en mobiltelefon.
 • Klar for fremtiden
  Ved å kombinere denne med det høyt-ytende Jabra USB hodesettet hjelper med å sikre løsningen din for fremtiden. USB hodesettet kan person tilpasses til dine preferanser, mens firmware oppdateringer sikrer at ytelsen optimaliseres over tid. Muligheten til å koble til bordtelefonen, softphonen og mobiltelefonen din gir verdifull fleksibilitet for organisasjoner som går over til softphoner eller bruker blandede telefonmiljøer.
 • Jabra link 950 USB-A  er enkel å installere, bruke og justere
  Enheten er enkel å installere og har en liten, tilbakeholden plassering på skrivebordet ditt. For å koble til datamaskinen din, bruk USB-A eller USB-C kablene som begge to følger med. For å koble til bordtelefonen din, bruk kablene som følger med. Enkel samtalestyring gjør det mulig for deg å skifte sømmeløst mellom telefonenheter, bare ved å trykke på en knapp. Innkommende samtaler styres automatisk til telefonen som mottar samtalen. Sentralstyring av USB hodesett er enkelt ved å bruke Jabra Xpress.
 • Jabra link 950 USB-A fungerer med en stor rekke USB hodesett
  Den er tilgjengelig med både USB-A og USB-C versjoner som fungerer med en stor rekke USB hodesett. Velg det riktige hodesettet for dine behov, ved å velge fra funksjoner slik som Aktiv støyfjerning (ANC), opptatt-lys og guide for mikrofonplassering – for å booste produktiviteten og fjern støy og avbrudd i det åpne kontorlandskapet.
 • Kompatibel med ledende bordtelefoner og softphones
  se produkter som Jabra Evolve2 85H

Produsent

Produkt: