Beskrivelse

87 / 100

Jabra Panacast 20

Personlige videokonferanser på et ett nytt nivå.

Videokonferanser er i dag viktigere enn når vi jobber mer fleksibelt og vil holde kontakten og være produktive

Jabra Panacast 20 er et personlig kamera som kobles til din PC når du trenger det. Jabra Panacast 20 har avansert AI-teknologien gir deg tilgang til intelligente funksjoner som løfter videoopplevelsen til et helt nytt nivå.

Egenskaper

  • Høyoppløst bilde med 4K-sensor
  • AI-styrt bildeforbedring
  • Bærbart og lett design – ta det med deg overalt
  • Innebygd personvern

Alltid perfekt bilde. Uansett hvor du jobber.

Videosamtaler er blitt en del av hverdagen vår, men dårlig bildekvalitet påvirker totalopplevelsen. PanaCast 20 benytter avanserte prosessorer, kraftig innebygd AI-teknologi og et 13 MP-kamera for å levere et imponerende, krystallklart og praktisk talt latensfritt 4K Ultra-HD-bilde i sanntid. Nå kan du gjennomføre den viktige presentasjonen uten å måtte bekymre deg for bildekvaliteten.

Er du klar til et portrettbilde?

Gode videobilder kan gjøre en stor forskjell når du deltar i en viktig videosamtale. Vår Intelligente Zoom-funksjon benytter kraftig AI-teknologi til å analysere og justere bildet i sanntid, slik at du alltid er i sentrum av bildet. Nå kan du oppleve mer fascinerende og naturlige videosamarbeid uansett hvor du er. PanaCast 20 leverer en møteopplevelse som ikke bare er bedre, men noe helt nytt!

Gode lysforhold

Dagens profesjonelle må delta i videosamtaler uansett hvor de befinner seg. Når du bruker Jabra PanaCast 20, analyseres omgivelseslyset av den AI-baserte funksjonen for intelligent lysoptimalisering, og forbedrer videokvaliteten automatisk ved å justere bildet i sanntid.
Jabra sin side 
Se også andre panacast modeller