Beskrivelse

92 / 100

Jabra PanaCast 50 room system = alt i ett system med Windows.

Jabra PanaCast 50 room System er en komplett løsning der små og mellomstore rom kan brukes til mer inkluderende og engasjerende digitale møter.

Jabra har slått oss sammen med Lenovo for å levere innovative videokonferanser for bedre hybridarbeid. Denne kombinerte løsningen fra pålitelige leverandører forenkler videokonferanser og gir økt produktivitet.

Ved hjelp av video og lyd kombinert med kunstig intelligens leverer jabra PanaCast 50 Room System en mer naturlig og inkluderende møteopplevelse. Og med våre rettighetsbeskyttede, intelligente algoritmer blir tonen og nyansene i møtet formidlet slik at hybride team opprettholder forbindelsen og engasjementet.

Gode møter starter med god lyd, og som verdensledere innen profesjonell lyd, er dette noe vi kan.

Vi utvikler lydteknologi for den fremtidige måten å jobbe på, med åtte profesjonelle mikrofoner og presis stemmegjenkjenning.

Intelligente algoritmer identifiserer og fjerner automatisk gjenværende ekko og statisk støy, og vi la til en rekke med fire kraftige høyttalere i et stereoanlegg uten vibrasjoner, for å fylle rommet med premium kvalitetslyd.

Nesten halvparten av alle hybride arbeidere føler seg utelukket når de ikke er i møterommet. Derfor utgjør de intelligente funksjonene i Jabra PanaCast 50 Room System den komplette møteromsløsningen. Møter blir mer engasjerende og produktive. Når hele teamet samhandler som likeverdige deltakere, kan man forvente bedre resultater.

Lenovo ThinkSmart

Smartere samarbeid for virksomhetens møterom

Kraftig og sikker ytelse drevet av 11. generasjons Intel® Core™ vPro®-prosessorer med Intel® Iris® Xe-grafikk

Sertifisert for og utstyrt med Microsoft Teams Rooms eller Zoom Rooms for å koble til, dele og samarbeide enkelt og sikkert

10,1-tommers HD-skjerm med antirefleks-/antiflekkfunksjon med 10-punkts berøringsskjerm for å starte og administrere møter

Kjører på pålitelig Windows 10 IoT Enterprise SAC OS

Microsoft Teams Certified logo
Zoom Certified badge

Uansett hvordan du jobber, er Jabra PanaCast 50 utviklet for å holde kommunikasjonen gående. 

Se mer hos Jabra