Beskrivelse

83 / 100

Jabra panacast 50 er nå tilgjengelig som et alt-i-ett videokonferanseløsning med kunstig intelligens og integrert Android-basert databehandling for en brukervennlig og engasjerende møteromsløsning.

Se for deg møter som starter problemfritt og holder alle engasjert fra første stund. Nå kan du slutte å forestille deg det og begynne å tro på det, for det er akkurat det PanaCast 50 Video Bar System er designet for å gjøre.

Jabra gjort det harde arbeidet så du slipper.

PanaCast 50 Video Bar System er utviklet for at alle skal kunne være med, så vi har gjort alt vi kan for at alle skal bli inkludert. Alle delene av rommet dekkes med tre kameraer på 13 megapiksler som er montert i et multi-kameraoppsett med høy presisjon. Dermed kan du utnytte møterommene dine til det fulle og sørge for at ingen havner utenfor skjermen.

Vår patenterte teknologi for sammenslåing av videobilder bruker avanserte algoritmer for å bestemme nøyaktig riktig punkt for å sy de tre videobildene sammen mens møtet foregår, og skaper en jevn 180° panoramavisning i 4K uten forvrengninger eller latens.

jabra har gjort alt for at alle skal bli med.

Møter blir bedre når alle kan høre hva som faktisk blir sagt.

Derfor sørger PanaCast 50 Video Bar System for at møtene dine får like utrolig kvalitet på lyden som på bildene, akkurat som du kan forvente av et verdensledende selskap innen profesjonell lyd.

Den tilpasser seg alle omgivelser og bruker fire kraftige høyttalere i et vibrasjonsfritt stereooppsett til å fylle rommet med førsteklasses HD-lyd. Dette betyr at selv de som sitter helt bakerst, får med seg alt som skjer. Og de eksterne deltakerne hører også alt perfekt.

Filmatiske visuelle hjelpemidler og fantastisk lyd? PanaCast 50 Video Bar System har alt du trenger.

ULTRA-AVANSERT SYSTEMARKITEKTUR

Fremtidsrettet

Fremtidens møter krever fremtidens teknologi og fremtidens sikkerhet.

Sju kraftige Edge-prosessorer og tre Edge-prosessorer med kunstig intelligens integrerer lyd, video og data, noe som gir deg enda bedre opplevelse. Kryptering, Ethernet- og wifitilkobling sørger for at nettverkene og dataene dine har den beste sikkerheten.

Og fordi vi alltid prøver å gjøre møtene dine bedre, sørger den unike og fleksible arkitekturen for at PanaCast 50 Video Bar System kontinuerlig forbedres med fremtidsrettede funksjonsoppdateringer og sikkerhetsbeskyttelser som du enkelt får tilgang til via enhetsadministratoren for plattformen.

Med PanaCast 50 Video Bar System blir møtene dine bedre og bedre.

Les mer om de grensesprengende mulighetene Edge med kunstig intelligens gir deg.

Vi vet hvor stressende det kan være når du stormer inn i et møterom i siste liten og desperat prøver å få alt klart i tide. Med Jabra PanaCast 50 Video Bar System får de ansatte en brukervennlig kontrollskjerm der alt kan kontrolleres og konfigureres. Dermed kan de kan gå rett inn på møterommet og sette i gang nettmøter. Deltakelse, deling av innhold og avslutting av møter skjer med ett trykk.

Med PanaCast 50 Video Bar System kan du komme i gang fort med nettmøter. Installasjon er brukervennlig og designet gjør at løsningen får lett plass i ditt eksisterende oppsett. Den har tre forskjellige monteringsalternativer, slik at enheten kan brukes i hvilket som helst rom. Velg mellom veggmontering, bordstativ og skjermstativ (VESA)* med enkle og brukervennlige instruksjoner. PanaCast-kontrollskjermen får både strøm og datatilkobling over Ethernet, slik at møterommet alltid ser ryddig ut, uten masse kabler overalt.

Hvem liker ikke å gjøre ting enkelt?

*Bord- og skjermstativ selges separat

Se mer hos jabra

Jabra Panacast 50 VBS User manual_NO_Norwegian_RevA