Beskrivelse

87 / 100

Jabra Pro 925 Mono Bluetooth

Jabra PRO 925 Mono Bluetooth NFC for bord- og mobiltelefon

Bluetooth headset for alle enhetene dine er ett profesjonelt trådløst kontorheadset for bordtelefon, smarttelefoner og nettbrett designet for maksimal ytelse. Headsetet har Bluetooth, og kobles til bordtelefon via base og mobiltelefon/nettbrett direkte.  Nå kan alle på kontoret dra nytte av den ekstra produktiviteten og brukervennligheten som trådløs frihet gir. Enkel, intuitiv og høy kvalitet – alt i en enkelt trådløs løsning. Et trådløs Bluetooth-headset med dual-tilkobling – koble det trådløse headsettet til bordtelefon og Bluetooth-enheter samtidig.

Opp til 100 meters rekkevidde fra basen til headsetet

Opptil 12 timer taletid og 7 dagers standby-tid.

Dette   trådløst hodesett som gir deg enkel tilkobling til både bordtelefonen og mobiltelefonen din via Bluetooth eller NFC. Dette hodesettet har en støyreduserende mikrofon og HD-lyd, noe som gir deg krystallklar lyd og en optimal samtaleopplevelse. Her er noen fordeler med Jabra PRO 925 Mono:

  • Enkel tilkobling:  kobles enkelt til både bordtelefonen og mobiltelefonen din via Bluetooth eller NFC.
  • Krystallklar lyd:  Det har en støyreduserende mikrofon og HD-lyd, noe som gir deg krystallklar lyd og en optimal samtaleopplevelse.
  • Komfortabelt: Jabra PRO 925 Mono har en lett og ergonomisk design som gjør at du kan bruke det hele dagen uten å føle deg sliten.
  • Lang batteritid: Jabra PRO 925 Mono har en batteritid på opptil 12 timer, noe som gir deg frihet til å bruke det hele dagen uten å måtte lade det opp.

Produsentens side

 

Tilleggsinformasjon

Merke

Jabra