Beskrivelse

86 / 100

Jabra Speak 510 UC

Jabra Speak 510 UC har bluetooth som gjør at den kan benyttes mot mobiltelefon til konferanser.
Designet og medfølgende reiseetui gjør det enkelt å ta den med seg.
Den integrerte USB-kabelen sikrer rask konfigurering. Jabra Speak 510 har batteri som lades opp via USB kontakten. Jabra Speak 510 er den perfekte løsningen for konferanser.

Jabra Speak 510  er en trådbasert høyttalertelefon utformet for medarbeidere med daglige behov for telefonmøter.
Den har opptil 15 timers taletid på samme oppladning.

Hør og bli hørt med mikrofon som tar opp lyd med 360 graders vinkel.

Jabra Speak 510 er en utmerket høyttalertelefon som gir deg krystallklar lyd og enkel tilkobling til enhetene dine. Denne høyttalertelefonen er perfekt for konferansesamtaler, musikkavspilling og til og med talestyring. Her er noen fordeler med Jabra Speak 510:

  • Krystallklar lyd: Jabra Speak 510 har en kraftig høyttaler og en intelligent mikrofon som gir deg krystallklar lyd og en 360-graders dekning. Dette betyr at alle i rommet kan delta i samtalen uansett hvor høyttaleren er plassert.
  • Enkel tilkobling: Jabra Speak 510 kobles enkelt til enhetene dine via Bluetooth eller USB. Den har også en innebygd 3,5 mm jack som gjør det enkelt å koble til en annen enhet.
  • Bærbarhet: Jabra Speak 510 er enkel å ta med seg på farten. Den har en kompakt design og veier bare 195 gram, noe som gjør den perfekt for reiser og konferanser.
  • Kompatibilitet: Jabra Speak 510 er kompatibel med alle ledende UC-plattformer, inkludert Microsoft Teams, Skype for Business og Cisco. Den fungerer også med de fleste mobiltelefoner, nettbrett og datamaskiner.

Hvis du ønsker å oppgradere til en enda mer avansert modell, kan du vurdere Jabra Speak 710. Denne høyttalertelefonen har en enda kraftigere høyttaler og mikrofon, og gir deg enda bedre lydkvalitet og rekkevidde. Du kan også vurdere Jabra Speak 750, som har en innebygd AI-assistent og støtte for talestyring 1. Jeg håper dette hjelper!

 

Jabra Speak 510 bruker håndbok
Jabra_Speak_510_Data blad
Jabra_Speak_510 teknisk data

Produsentens hjemmeside

 

Tilleggsinformasjon

Vekt0.5 kg
Merke

Jabra