Beskrivelse

84 / 100

Lenovo ThinkReality A3 PC edition er som en solbrille. Allsidig og smart.

Lenovos allsidige smarte briller er for bedriften. Disse bærbare brillene er komfortable, og det er lett å tilpasse ett utvidet personlig arbeidsområde hvor som helst. Fra en virtuell skjerm hjemme til veiledede skjemaer på fabrikkgulvet.

Dagens arbeidstakere står overfor nye miljøer som skaper nye behov – 3D-visualisering, veiledede arbeidsflyter og eksternt samarbeid, for å nevne noen. ThinkReality A3 gjør dem i stand til å lykkes til tross for nye og forskjellige utfordringer.

Bruk ThinkReality A3 til å sette opp og tilpasse en virtuell skjerm hjemme, en privat skjerm på en kaffebar, en oppslukende skjematisk eller veiledet arbeidsflyt på produksjonsgulvet og mer. Se dine sensitive eller konfidensielle data uten frykt for sniktittere – bare du kan se den virtuelle skjermen.

Lenovo ThinkReality A3 passer til enhver person og situasjon. Tilpass den til hodestørrelsen din med flere nesestykker og ørehornforlengelser. Utskiftbare frontdeksler passer til flere miljøer, fra tonede kosmetiske linser til sikkerhetsskjermene som er kompatible med bransjen. Reseptlinser monteres på nesestykket for en enkelt montering og er enkle å bytte når noen andre bruker hodesettet. Den tilpasser seg også forskjellige bruksområder når den er bundet til en kompatibel PC for kontorarbeid eller smarttelefon for feltarbeid.

Jobber du i industrielle omgivelser? ThinkReality A3s sikkerhetslinser gir øyebeskyttelsen du trenger med industrielle, støtsikre linser og sideskjermer. Jobber du med sensitive data i et åpent kontor eller i offentlige omgivelser? A3 lar deg holde dataene dine unna nysgjerrige øyne, ettersom du er den eneste som kan se hva som vises i brillene dine. visuell kvalitet og romskalasporing. 

  • Kikkert 1080p-oppløsning
  • Doble fiskeøyekameraer for 6DOF-sporing
  • Lett design
  • Lag et sikkert arbeidsområde hvor som helst
  • Passer perfekt
  • Beskytt øynene dine og dataene dine
  • ThinkPad-produktkompatibilitet
  • Integrerte høyttalere og mikrofoner

Lenovo_A3 Data sheet