Beskrivelse

82 / 100

Logitech K750 Tastatur

Logitech K750 er drevet av solenergi.  Nå slipper du å bekymre deg for når batteriet blir flatt.
Aldri mer bytte av batteri. Solenergi holder tastaturet oppladet og klart til bruk, selv om det er plassert innenfor hjemmets fire vegger. Den lades opp av taklys også.
Dette elegante tastaturet gir skrivebordet en ansiktsløftning.

Logitech K750 er ett veldig behagelig tastatur å skrive på med myke gode taster. Logitech K750 har en app som overvåker strømforbruket. Det er bare å trykke på knappen på tastaturet så ser du hvor mye strøm du har. Det blir ikke stort enklere enn dette. Dette tastaturet lader seg opp overalt der det er en lyskilde, og kan brukes i opptil tre måneder i stummende mørke på fulladet batteri. Så nå er det slutt på batterirotet.

Logitech K750 er 0,8 cm. De elegante linjene og den slanke profilen gjør dette elegante tastaturet til en utsmykning av skrivebordet, enten du bruker det med en stasjonær eller bærbar datamaskin.

TRØMLINJEFORMET DESIGN

Dette elegante tastaturet gir skrivebordet en ansiktsløftning.

KOMFORTABEL SKRIVING

Det er nesten som å skrive på en bærbar, men mer komfortabelt.

APP SOM OVERVÅKER STRØMBRUK

Vil du finne ut hvor mye strøm som gjenstår på batteriet? Eller hvor mye strøm skrivebordslampen egentlig produserer? Logitech Solar App gir deg svaret.

SEKS-I-EN TRÅDLØS MOTTAKER

Bare sett den bittelille Logitech Unifying-mottakeren inn i den bærbare datamaskinen, og la den stå der. Du kan til og med legge til flere enheter. Plugg den inn. Glem den. Bruk den til alt. Les mer om Logitech Unifying-mottakeren.

TASTATUR DREVET AV SOLENERGI

Det blir ikke stort enklere enn dette. Dette tastaturet lader seg opp overalt der det er en lyskilde, og kan brukes i opptil tre måneder i stummende mørke på fulladet batteri. Så nå er det slutt på batterirotet.

BARE 0,8 CM TYKT

De elegante linjene og den slanke profilen gjør dette elegante tastaturet til en utsmykning av skrivebordet, enten du bruker det med en stasjonær eller bærbar datamaskin.

GLADE HENDER

Gi hendene dine en mer komfortabel hverdag, med taster som er komfortable og lydløse.

AVANSERT TRÅDLØS 2,4 GHZ FORBINDELSE

Nå kan du jobbe og spille overalt, for eksempel i sofaen. Den trådløse tilkoplingen har lang rekkevidde, og er så godt som fri for forsinkelser, brudd og forstyrrelser.

LOGITECH UNIFYING-MOTTAKER

Den bittelille mottakeren kan stå i den bærbare datamaskinen hele tiden. Du kan også enkelt legge til en kompatibel, trådløs mus og et tastatur, uten å styre med flere mottakere.

FUNGERER MED ÉN GANG

Konfigureringen er gjort på få sekunder. Alt du trenger å gjøre, er å kople den trådløse mottakeren til en usb-port på datamaskinen. Tastaturet er klart til bruk omgående, og du trenger ikke å installere noe programvare.

SMÅ STEG, LYS FREMTID

Fra utformingen helt uten PVC til den resirkulerbare esken er dette tastaturet utformet med et minst mulig CO2-avtrykk.

 

Tilleggsinformasjon

Spesifikasjoner

SYSTEMKRAV
Windows-basert pc
Windows® XP, Windows Vista® , Windows 7, Windows 8, Windows 10
USB-port
Lys fra enten sollys eller kunstig lys
PAKNINGENS INNHOLD
Tastatur
Logitech Unifying-mottaker
GARANTIINFORMASJON
3 års begrenset maskinvaregaranti

Merke

Logitech