Beskrivelse

87 / 100

Logitech MK330 trådløst tastatur og mus

Kombinasjon som gir deg underholdning og mobilitet. Sett av tastatur og mus. 11 programmerbare taster. Elegant og komfortabel design.

Den har hurtigtaster for multimedia. så du kan hoppe over en sang. Sett en video på pause. eller skru opp volumet. Du får 11 hurtigtaster for multimedia .
Tastaturets elegante design og lave profil og de musestille tastene gir deg en mer behagelig skriveopplevelse enn på tastaturene til bærbare PC-er og nettbrett.

Med 24 måneders batteri levetid for tastaturet og 12 måneder for musen kan du bruke dem i flere måneder uten å måtte bytte batteri.
Logitech MK330 trådløst tastatur og mus har avansert trådløs 2,4 GHz forbindelse

Den trådløse tilkoblingen med en lang rekkevidde på opptil 10 meter eliminerer nesten alle forsinkelser, bortfall og forstyrrelser så du kan jobbe eller spille på flere steder, for eksempel på den behagelige sofaen hjemme.

Konfigureringen kunne ikke vært enklere. Alt du trenger å gjøre, er å koble den trådløse mottakeren til en USB-port på datamaskinen. Så kan du utforske MSN, handle på Amazon og søke på Google umiddelbart og uten programvare.

Du har kontrollen – med fire omprogrammerbare F-taster som enkelt kan tilpasses til å åpne programmene, mappene og nettsidene du liker best.
Logitech 

Tilleggsinformasjon

Spesifikasjoner

Logitech Wireless Combo MK330 – tastatur- og mussett – Nordisk – svart
Enhetstype
Tastatur- og mussett
Grensesnitt
2.4 GHz
Trådløs mottaker
USB trådløs mottaker
Inngangsenhet
Tastatur – trådløs
Layout
Nordisk
Antall hurtigtaster
17
Hot Keys-funksjon
Dvale, applikasjonsveksling, Denne Computer, e-post, mengde, søk, dempe, Vis stasjonær, låse datamaskin, avspilling/pause, forrige spor, neste spor, mediespiller
Egenskaper
Logitech Unifying-mottaker, på/av-strømbryter
Pekeenhet
Mus – optisk
Antall knapper
3
Funksjoner
På/av-strømbryter, 1000 dpi-oppløsning
Farge
Svart

Merke

Logitech