Beskrivelse

83 / 100

Logitech Zone Wireless plus

§  HEVER ENHVER ARBEIDSPLASS
Kontroller lydomgivelsene med Zone Wireless, Bluetooth-hodesettet som gjør at du kan kommunisere, samarbeide og konsentrere deg på travle arbeidsplasser. Zone Wireless Plus kan koble opptil seks Logitech Unifying trådløse eksterne enheter gjennom én mottaker.

Fordeler med Logitech Zone Wireless plus

§  Konsentrer deg. Hold deg konsentrert
Det kan være vanskelig å konsentrere seg mens man jobber hjemmefra i disse dager. Med aktiv støydemping som reduserer uønsket omgivelseslyd kan et Zone trådløst hodesett hjelpe deg med å fokusere på oppgaven som skal utføres og få mer gjort. Tenk på det som en personlig portal til en rolig lydboble midt i et hav av distraherende støy. Samme arbeidsplass, men med en lydopplevelse du kontrollerer.

§  FØRSTEKLASSES LYD FOR MUSIKK OG SAMTALER
Unn deg mer innlevelse når du lytter til musikk. Logitechs lydingeniører har i flere tiår fininnstilt hodesettlyden, og resultatet er lydkvalitet med høy oppløsning når du hører egen musikk med Zone Wireless. For telefon- og konferansesamtaler isolerer den støydempende mikrofonen stemmen din fra støyen rundt deg for en klarere samtale, og en sidetonekontroll hjelper deg med å regulere stemmevolumet til riktig nivå.

§  Enkle kontrollere. Brukervennlig
Zone Wireless tilbyr et intuitivt og enkelt grensesnitt der du kan justere volum, spille av og sette musikk på pause 1 samt starte/avslutte anrop. Mikrofonarmen har en flipp-for-å-dempe-funksjon, og knappekontroller gir deg enkel tilgang til strøm, aktiv støydemping og trådløs paring via Bluetooth . Zone Wireless støtter rask, trådløs Qi-lading 2 og leveres med en mobilapp som støtter enkel konfigurering og kontroll av hodesettfunksjoner som for eksempel modulering av sidetone og EQ-forhåndsinnstillinger.

§  Sertifisert for Microsoft Teams
Start et Microsoft Teams-møte og bli med i eller svar på en Teams-samtale med et enkelt trykk. Eller trykke lengre for å aktivere Cortana stemmeassistent. Så enkelt er det. Zone Wireless er sertifisert for Teams for å gi deg en sømløs lydopplevelse når du bruker Teams til å chatte, styre møter, ringe eller holde videokonferanser. Teams-versjonen av Zone Wireless har også full støtte for Skype for Business. Få det rette utstyret til å fungere effektivt i åpne kontorlandskap, hjemme eller hvor som helst.

§  Én Unifying og lydmottaker
Bruk Zone Wireless Plus-hodesett med opptil seks andre trådløse Logitech Unifying-produkter med samme USB-mottaker. Denne ene mottakeren kobles til USB-A-porten på datamaskinen og gir pålitelig tilkobling opptil 10 m unna musen og tastaturer og opptil 30 m unna hodesettet. Siden du aldri trenger å fjerne mottakeren, blir den aldri forlagt eller borte. Du trenger ikke lenger å velge mellom hodesettet, musen eller andre eksterne enheter – nå kan du bruke dem alle samtidig.

§  KLAR FOR BEDRIFTER
Universelt kompatibelt med vanlige ringeapper på de fleste plattformer og operativsystemer. Bedriftssertifiseringer inkluderer Microsoft Teams , Google Meet and Voice , Tencent Meeting, kompatibel med integrerte dempekontrollere for Zoom og fungerer med andre populære programmer som Cisco Webex , BlueJeans og GoToMeeting for å sikre kompatibilitet og sømløs integrering på arbeidsplassen.

§  Koble til flere enheter

Logitech Zone Wireless pluss

Zone Wireless er beregnet for folk på farten og tilbyr fleksibiliteten til å koble trådløst til datamaskinen, nettbrettet og smarttelefonen samtidig og veksle sømløst mellom tilkoblede enheter når du vil. Den trådløse rekkevidden på 30 m gir full bevegelsesfrihet når du er tilkoblet. Veksling mellom telefonsamtaler, videokonferanser, musikk og generell støyreduksjon gjennom hele dagen – alt med samme hodesett og fornøyelig lydopplevelse.

§  PÅLITELIG KOMFORT
Zone Wireless er utviklet for kontorbruk, hver dag. Den silikonpostrede hodebøylen er lett og gir akkurat passe klemkraft for en passform som er så behagelig at du kan glemme at du har på et kvalitetshodesett. Øreputene i kunstlær er myke og pustende slik at ørene ikke blir varme. Zone Wireless blokkerer lyden fra det øyeblikket du tar den på, og den sammenleggbare designen gjør at det enkelt kan legges vekk.

§  Full kontroll med Logi Tune på Logitech Zone Wireless pluss

Åpne Logi Tune mobilapp på smarttelefonen eller Tune Desktop på datamaskinen for enkel konfigurering, kontroll og tilpassing av Zone Wireless-hodesettet. Fra det elegante, intuitive dashbordet håndterer du enkelt demping, viser ladestatus, regulerer sidetonekontrollere og tilpasser EQ-glidebryteren med 5 bånd (eller velg en av de standard forhåndsinnstillingene). Hold hodesettet oppdatert ved å laste ned den seneste programvaren fra enten mobil- eller skrivebordsappen. Denne appen er bare tilgjengelig på følgende språk: Engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk og portugisisk.

Se Logitech sin side: https://www.logitech.com/en-us/products/headsets/zone-wireless-bluetooth.html