Beskrivelse

84 / 100

En nyhet er Mousetrapper Delta Regular, som er ett spennende tilskudd til vårt utvalg av gode museløsninger. Delta styres med en rullestang i karbonfiber, i stedet for den unike styreplaten vi ellers kjenner til hos Mousetrapper. Styrestangen gir deg en avslappet og en sentrert arbeidsstilling. Delta har seks tilpassbare knappersom gjør at den kan akkkurat sånn som du vil. Produksjosted er Sverige og den er laget av resirkulert plast.

Delta Regular tilfører en ny dimensjon til Mousetrappers brede utvalg av sentrerte, ergonomiske museløsninger. Den brede og unike styrestangen i karbonfiber har en myk struktur som gjør det mulig å jobbe nøyaktig og effektivt.

Lengden er tilpasset slik at styrestangen er lett tilgjengelig når du bruker tastaturet. Oppløsningen på 4000 cpi gjør rulling, klikking og zooming til en lek. Her får du en følelse av presisjon i arbeidet.

Delta Regular har seks programmerbare knappene som gjør at du kan opprette kreative snarveier som letter arbeidet. Disse knappene kan endres enkelt via MT Keys.

Delta har en USB-hub for lading og/eller tilkobling av flere enheter.

Detaljer
Ergonomisk design
» 255 mm bred styrestang med klikke- og rullefunksjon som kan flyttes 125 mm sideveis
» 6 programmerbare knapper som er enkle å tilpasse ved hjelp av MT Keys.
» Myk håndleddstøtte som kan desinfiseres
» Megnetfeste gjør det enkelt å skifte ut håndleddstøtten Fremstilt i resirkulert plast
» Justerbar friksjons-/høydepute for tastatur
» 2 USB-porter (3,3 V) for lading og tilkobling av flere enheter
» 4000 cpi

Datablad Mousetrapper Delta Regular*
Produsent