Beskrivelse

87 / 100

Mousetrapper prime

Mousetrapper Prime er produsert i Sverige og er ett resultatet av over 20 års utvikling. Hvis du sitter ved en stasjonær arbeidsplass og bruker et tastatur i vanlig størrelse, passer den perfekt. Prime fungerer både trådløst og med USB-kabel. På Mousetrapper Prime har styreplaten en forsterket og meget nøyaktig rulle- og pekefunksjon.  Det kan programmeres inn en valgfri tekststreng på opp til 254 tegn. Med ett enkelt knappetrykk limer du deretter inn denne i dokumentet. Kan endres etter behov. Håndleddstøttene på Prime er utskiftbare og vaskbare. Hold dem rene ved å bruke desinfeksjonsmidler* eller sprit (opp til 85 % – ikke aceton). I tillegg til vanlig kontor passer de perfekt der det er behov for rene overflater.

Alt det du vil ha av en Mousetrapper og litt til. Med 8 programmerbare knapper har du betydelig flere muligheter til å få din Mousetrapper nøyaktig slik du vil ha den. På Prime har du mulighet til å jobbe trådløst via USB og du får to separate knapper som gjør det enkelt å scrolle og zoome inn og ut. Last ned programvaren MT Keys, så kan du enkelt endre alle knappers funksjon, legge inn standardtekster, brukerprofiler og mye mer. MT Keys finnes for både Mac og PC.

Håndleddsstøttene på Prime kan tørkes av og skiftes ut, og dermed er det lett å holde produktet rent og pent. På Prime inngår det et utfellbart tastaturunderlag som gjør at den passer like bra til de nye, supertynne tastaturene som til de høyere standardtastaturene. Alle disse produktene som er 2 hånds mus kan hjelpe med å forebygge musearm.

For å koble opp mot PC trådløst:

Mousetrapper Prime: Åpne batteriluken på undersiden av produktet og koble til batteriet. Trykk på begge rulleknappene (Scroll up/ Scroll down) samtidig i 4 sekunder. Når LED-indikatoren til venstre blinker blått, går du inn i datamaskinens Bluetooth-meny og kobler enheten til navnet ”MT Prime ble”. Når tilkoblingen er fullført, slokker LED-indikatoren.

Datablader og brukerveiledninger  
Userguide
Produktblad_Mousertrapper Prime
Programmer din Mousetrapper med MT Keys

Tilleggsinformasjon

Vekt0.8 kg
Dimensjoner48 × 10 × 2 cm
Spesifikasjoner

Produsent Mousetrapper
Modell Prime
Farge Svart
Overføringsteknologi :Trådløs, Kablet
Antall knapper 8
Bevegelsesoppløsning (DPI)2000 dpi
Egenskaper Innbygd håndflatestøtte, 8 programmerbare knapper
Tilpasset for Høyre- og venstrehåndet

Merke

Mousetrapper