Beskrivelse

85 / 100

Mousetrapper type er det ideelle tastaturet. Mange har spurt hvilket tastatur som er best for Mousetrapper. Nå har vi svaret: Type er designet og utviklet for å passe perfekt til din Mousetrapper. De smarte solcellene lader Type mens du bruker den hvis du jobber trådløst og med 11 programmerbare knapper kan du enkelt effektivisere arbeidet ditt. Type er også laget av resirkulert plast!

Fordeler med Mousetrapper type:
Ønsker du en ergonomisk helhet, er Mousetrapper Type den perfekte løsningen sammen med din Mousetrapper. Du trenger ikke å flytte tastaturet sidelengs. Still opp Type og din Mousetrapper og du får automatisk en god arbeidsstilling. Type har flere smarte funksjoner som du vil sette pris på. Med de innebygde solcellene trenger den ikke lades (gitt bruk og lysforhold). Med Type har du også muligheten til å jobbe trådløst via Bluetooth eller bruke den medfølgende USB-kabelen om du foretrekker det. Takket være Bluetooth 5.0 kan du kobles til 4 forskjellige enheter parallelt. Dette betyr at hvis du jobber på datamaskinen, kan du i stedet begynne å skrive på nettbrettet med bare ett knappetrykk – eller hoppe til TV-en og søke etter den nyeste filmen. Med 11 programmerbare knapper er det bare fantasien som setter grenser. Tilpass knappene i henhold til dine behov og arbeidsmåte via MT Keys, for å gjøre arbeidet mer effektivt.

Solceller – for trådløs lading Type har et innebygd batteri som lades av tre solcellepaneler på fronten. Solcellene lades ikke bare av sollys, lyset fra lampene og andre lyskilder rundt deg er med på å lade batteriene. Dette gjør at du i grunnen aldri trenger å tenke på batterilevetid igjen.

Produsent