Beskrivelse

83 / 100

RealWear kunngjorde nylig RealWear Cloud, en ny SaaS-plattform som gir IT-administratorer mulighet til å forbedre og effektivisere kontrollen over RealWear-enhetsparken deres. Ved å skifte RealWear fra en maskinvaresentrisk til en plattformsentrisk virksomhet, er lanseringen av RealWear Cloud et stort skritt mot RealWears løfte om «assistert intelligens».

RealWear Cloud tilbyr en programvare for IT og forretningsdrift med flere forslag, og gir et nytt dashbord som gjør det mulig for eksterne team å kontrollere RealWear-enheter på en sikker måte.

Se her
  • RealWear Cloud Pro Lisens har strømlinjeformet oppdateringer og distribusjoner med over-the-air oppdateringer, fjernovervåking av distribusjonsstatus, redusert behov for støtte på stedet og muligheten til å administrere enhetsprogramvare på bedrifts-, gruppe- eller enkeltenhetsnivå.
  • Analyser og bruk enhetsdata med tilgang til enhets- og appbruksinformasjon. Integrer og aggreger dette med eksterne plattformer.
  • Gi sanntids teknisk støtte for å redusere nedetid med ekstern feilsøking. Forenkle hvordan brukere kan få tilgang til hjelp når og hvor de trenger det uavhengig av hvor de befinner seg.

Realwear Cloud Pro lisens er ett flott verktøy for sluttbrukere, eller partnere som tilbyr enhetsadministrasjon. RealWear-partnere vil uten tvil være ivrige etter å begynne å inkorporere RealWear Cloud i mulighetene deres. Slik er det strukturert:
Hver RealWear Cloud-implementering starter med arbeidsområdet, tilgjengelig i Basic eller Pro-nivåer. Arbeidsområdet er det elektroniske dashbordet som trekker enhetsinformasjon og administrasjon i én enkelt glassrute.
Hver sluttbrukerkunde får tilgang til et “Basic” arbeidsområde som standard. I likhet med Foresight, gjør Basic-arbeidsområdet IT og Drift i stand til å få tilgang til apper, administrere enheter og se begrenset informasjon/analyse om flåten. Hvis en kunde allerede bruker Foresight, vil de automatisk bli konvertert til et Basic-arbeidsområde.

“Pro”-arbeidsområde er tilgjengelig via en ekstra årlig lisens (tilgjengelig i 12, 24 og 36 måneder). Dette gir en omfattende løsning og verktøy for å berike RealWear-enhetsopplevelsen. Brukere kan eksternt administrere og kontrollere distribusjonene sine, få forbedrede data om hvordan enheter og apper brukes, og feilsøke enheter eksternt. Kunder kan prøve Pro med en 60-dagers gratis prøveperiode.

Tilleggsinformasjon

Velg mellom 1,2 eller 3 år

1 år, 2 år, 3 år