Beskrivelse

82 / 100

Realwear Thermal Camera: En omfattende oversikt

Realwear Thermal Camera er en modul som gir brukeren sanntids infrarød bildebehandling (varmesignatur) av det omkringliggende miljøet1. Denne termiske kamera-modulen er spesielt nyttig i en rekke industrielle inspeksjonsprosesser.

Bruksområder

Realwear Thermal Camera kan brukes i en rekke sammenhenger:

  1. Inspeksjoner: En rekke industrielle inspeksjonsprosesser vil dra nytte av å implementere Realwear-enheter med et termisk kamera.
  2. Forebyggende vedlikehold: Deteksjon av termiske anomalier lar potensielle områder for forebyggende vedlikehold bli identifisert.
  3. Elektriske systeminspeksjoner: Termisk kamera kan brukes til å identifisere områder som viser uvanlige temperaturer, noe som kan indikere et potensielt problem.
  4. Diagnostikk av motorer og pumper: Termisk kamera kan brukes til å diagnostisere maskinoveroppheting eller friksjon i lagre.
  5. Prosessovervåking eller linjeovervåking: Dette er spesielt nyttig i sammenhenger som bilmonteringslinjeprosesser, hvor en tilkoblet håndfri enhet gir fleksibilitet, sikkerhet og generell effektivitet for optimal fabrikkproduksjon.

Produsent

Realwear Thermal Camera er produsert av Realwear, en ledende produsent av håndfrie, stemmestyrte enheter.

Konklusjon

Realwear Thermal Camera er et kraftig verktøy for profesjonelle som trenger pålitelig og høykvalitets varmebildebehandling. Med sin fleksibilitet, brukervennlighet og høykvalitets bildebehandling, er det et utmerket valg for de som jobber i industrielle miljøer.

Når virksomheten din kjører 24/7 og hvert sekund teller, er nedetid rett og slett ikke et alternativ. Lås opp kraften til termisk syn for å se og løse problemer enklere og raskere enn noen gang. Ved å legge til stemmestyrt termografi til den modulære RealWear Navigator-enheten holder øynene dine på jobben og hendene frie til å jobbe sikkert og effektivt.

Med termiske og synlige sensorer kan du se det du ikke kan se med det blotte øye. Finn problemer før de blir et problem.

RealWear_ThermalCameraModule_Datasheet

Se mer her

Technical Specification
Thermal Sensor FLIR Lepton® 3.5
Thermal Resolution 160 x 120
Effective Frame Rate 8.7Hz
FOV 57º (H), nominal 71º (D), nominal
Object Temperature Range -20 to 400º C
Thermal Sensitivity (NETD)<50mK
Spectral Range 8 to 14µm
Accuracy High Gain Mode: Greater of +/- 5° C or 5% (typical)
Visual Camera Low Gain Mode: Greater of +/- 10° C or 10% (typical)
Sensor 48MP Sensor
Still Image Up to 12MP
Video Up to 1080p, 60fps