Beskrivelse

84 / 100

Underarmstøtte TB216

Mousetrapper underarmstøtte ble designet med brukeren i tankene. Enten du bruker den i kombinasjon med en Mousetrapper eller ikke, hjelper den å lindre belastninger i nakke, skuldre, rygg og underarmer. Den symmetriske formen gjør at armene dine kan slappe helt av foran Mousetrapper eller tastaturet. Dette forhindrer risikoen for karpaltunnelsyndrom og belastningsskader. Takket være den unikt tynne sentrale delen, som bare er 40 mm dyp, oppfordrer den deg til å jobbe veldig nærme tastaturet. Dette kan forhindre overstrekk av underarmene. Mousetrapper underarmstøtte er lett å rengjøre og desinfisere, siden den øvre overflaten er laget av svart kunstskinn. Mousetrapper-armlenet leveres med et sett med to Z-formede braketter som standard. Det passer til de fleste pulter på markedet. Skrivebordet bør ikke være tykkere enn 4 cm.

Relativ lik som TB215 fra Mousetrappper men er smalere på midten. Svart og i kunstskinn. Passer bra sammen med Mousetrapper eller RollerMouse.

Underarmstøtte TB216 gir støtte og komfort under bruk av Mousetrapper. Den holder albuene i en stabil og ergonomisk posisjon for å arbeide mer effektivt og komfortabelt. Den reduserer stress og belastning på musklene, og bidrar til bedre arbeidsstilling og redusert belastning på armene og overkroppen. Denne innovative løsningen gir langvarig støtte og forbedret ergonomi, og er uunnværlig for optimal arbeidsopplevelse med Mousetrapper.

Fakta:

Bredde: 575 mm
Dybde: 220 mm
Høyde: 25 mm
Midje: 40 mm
Vekt: 1100 g
Art.nr: TB216

Datablad