Beskrivelse

83 / 100

Epos Adapt 460T

Epos Adapt 460T er ett bluetooth hodesett som du kan bruke til både mobil og teams. Også andre platformer kan brukes.
14 timers taletid.

Fortsett å bevege deg, hold fokus og vær produktiv med en øretelefon med nakkebånd som gir rik, naturlig lyd så vel som ANC. Klare samtaler hvor som helst og når som helst. Nakkebøylen spm vibrerer lar deg ikke miste noen samtaler.  Dra nytte av aktiv støykansellering, som reduserer bakgrunnsstøy i enhver situasjon og som  øker konsentrasjonen.  Støydempende mikrofoner sikrer at du hører klart og tydelig til tross for støy fra omgivelsene og optimaliserer talen og reduserer bakgrunnsstøy mens du er på farten.

Kobles til via Bluetooth® 5.0 eller USB-kabelforbindelse. Nyt multipunkt-tilkobling for opptil to aktivt parede enheter og åtte enheter i sammenkoblingslisten. BTD 800 USB-dongle kobles til PC-en din.

Med et diskré design blander ADAPT 460 T  raffinert stil med samtalekvalitet i business grade.

Nyt en personlig passform og superlett konstruksjon for overlegen komfort. Uansett hvor du jobber, tilpasser ADAPT 400-serien seg til verden rundt deg for å oppfylle ditt profesjonelle potensial.

Nyt stil og funksjon med det første EPOS UC-optimaliserte nakkebåndshodesettet, som gir perfekt passform med valg av forskjellige øreplugger.  Med tilkobling til to enheter samtidig, kan dette hodesettet virkelig holde deg mobil og profesjonell.

 

Produsent
se også Jabra Evolve 75E Skype