Beskrivelse

87 / 100

Imtradex DRC PRO

Problemløseren for deg som har mange samtaler og som jobber i ett kontroll rom. Den dynamiske rekkeviddekontrollen gir et jevnt volumnivå på hodesettet.

Uansett om det innkommende volumet er for lavt eller for høyt blir volumnivået hustert til det forhåndsdefinerte volumet. I kombinasjon med Business Line Pro-hodesettserien eller AirTalk®-serien, forbedres også sikkerheten til hørselen ettersom den kutter lydtopper. Den fulle oppmerksomheten er på samtalen. Spesielt for avsender i offentlig sikkerhet, er dette en funksjon som støtter den viktige oppgaven.

Imtradex DRC Pro er en avansert kommunikasjonsenhet som tilbyr enestående ytelse og funksjonalitet. Den leveres med et bredt spekter av funksjoner som gjør den ideell for både formelle og uformelle situasjoner. Med sin elegante design og intuitive brukergrensesnitt er DRC Pro enkel å bruke, samtidig som den gir profesjonell kvalitet og pålitelighet.

Uansett om du trenger å kommunisere på en formell arbeidsplass eller i en mer avslappet setting, så tilbyr Imtradex DRC Pro den fleksibiliteten du trenger. Med flere tilkoblingsmuligheter og brukervennlige kontroller kan du enkelt tilpasse enheten til dine spesifikke behov. Den innebygde støydempingsteknologien sikrer også klar og tydelig kommunikasjon, selv i støyende miljøer.r:

Den har:
Dynamisk volum kontroll for ett jevnt lydnivå.
4 nivåer volumkontroll
Kan leveres med forskjellige tikoblinger
Mute fuction med LED status.
USB C konnektor.

Datablad Imtradex DRC Pro

Produsent