9870 St Vincent Place, Glasgow, DC 45 Fr 45. contact@demolink.org +1 800 559 6580

Nødnett

Headset til nødnett

Allegra AS leverer headset til operasjonssentraler, legevakter, 110 sentraler osv. Til nødnett og den nye ICCS. Vi har lang erfaring og har vært med på hele det Norske Politiets utrulling fra fase 0 og opp til i dag. I dag er det mye fokus på den nye løsningen til legevakten som har en tynnklient. Vi leverer mye ut til testing men vi leverer også de orginale headsettene som fulgte med leveransen.
Det er stor forskjell på legevakter og andre krevende miljøer enn for eksempel vanlig kontor. Det er viktig å høre hva folk sier når de ringer på akutte situasjoner.
Vi er opptatt av å finne en løsning som passer til deres behov, enten det er til den lille legevakten eller til en stor operasjonssentral.
Alt vi leverer er originalt og kommer med plugg til ICCS. Det er 2 års garanti på alt vi leverer. Vi har selvsagt alt av tilbehør også. Øreputer, mikrofonhetter, oppbevaringsbager , klyper etc.

Test gratis!

Benytt vår gratis tjeneste om test i eget miljø. Er det 2 kanals dere ønsker – Splitting mellom høyre og venstre side på innringer/ radio eller holder det med 1 kanals headset?
Kanskje er det trådløst som er behovet hos dere? Ring oss på telefon 22906000, så hjelper vi deg gjerne.
se de her i nettbutikken ( krever innlogging for å se priser)