Beskrivelse

84 / 100

Jabra PanaCast Meet Anywhere+

Denne pakken inneholder konferansehøyttaler, web kamera, bag, lang kabel og bordstand.

• Jabra PanaCast
• Jabra Speak 750 (MS or UC)
• Travel Case
• 1.8m cable
• Table Stand

Da har du alt du trenger for å kommunisere der du er og når du trenger det.

`
Jabra PanaCast Meet Anywhere+ er en bærbar videokonferanseløsning som lar deg møte hvor som helst med krystallklar lyd og bilde. Den består av en Jabra PanaCast-kamera som gir deg et 180-graders synsfelt, en Jabra Speak 750-høyttaler som gir deg HD-lyd, og en Jabra PanaCast-hub som kobler alt sammen med én USB-kabel. Du kan enkelt sette opp løsningen på et bord, en vegg eller et stativ, og koble den til din bærbare PC eller smarttelefon. Du kan bruke den med alle de populære videokonferanseplattformene, som Zoom, Teams, Skype og Google Meet.

Jabra PanaCast Meet Anywhere+ er produsert av Jabra, et globalt merke som spesialiserer seg på lyd- og videoløsninger for profesjonelle og personlige behov. Jabra er en del av GN Group, som har over 150 års erfaring innen innovasjon og teknologi.

Jabra PanaCast Meet Anywhere+ har mange fordeler sammenlignet med andre videokonferanseløsninger på markedet. Noen av dem er:

– Den gir deg et naturlig og inkluderende perspektiv på møtedeltakerne, takket være det panoramiske kameraet som dekker hele rommet.
– Den gir deg en stabil og støyfri kommunikasjon, takket være den kraftige høyttaleren som har støyreduksjon og ekkokansellering.
– Den gir deg en fleksibel og brukervennlig opplevelse, takket være den kompakte og bærbare designen som lar deg møte hvor som helst med minimalt med utstyr.

Noen av konkurrentene til Jabra PanaCast Meet Anywhere+ er:

– Logitech MeetUp, som også har et vidvinkelkamera og en integrert høyttaler, men som har et smalere synsfelt (120 grader) og en høyere pris.
– Poly Studio P15, som også har et høykvalitets kamera og en kraftig høyttaler, men som har et enda smalere synsfelt (90 grader) og krever mer plass på bordet.
– Anker PowerConf S500, som også har en bærbar design og en god lydkvalitet, men som ikke har et eget kamera, og som krever at du bruker din egen smarttelefon eller PC for å vise video.


Se også Jabra