Beskrivelse

Vond rygg- Active sit Balance

Stolen som trener rygg og nakke. Med Active sit balance sitter du behagelig og kontrollert med kroppen i balanse (kroppens naturlige vertikalakse).  Perfekt hvis du vil unngå vond rygg. Vi kaller den stol for vond rygg men du trener når du sitter og er avslappet i skuldre og nakke som åpner pusten. Perfekt treningsstol som brukes 1-2 timer om dagen mellom sitting og stående posisjoner. Perfekt for de som behøver å trene og bevege rygg. Prøv den helt gratis i 14 dager og bli overbevist.

Kan fint brukes sammen med vippebrettet 
Produsent 

Verdensnyheten Active Sit balans® er en direkte videreføring av knestolen til balans® fra 1976. 2018 modellen er basert på de samme grunnleggende prinsippene, men bevegelsen er fri med muligheten for stor variasjon. Med Active Sit balans® ( stol for vond rygg  kommer kropp og rygg i naturlig posisjon. Man sitter avslappet i sin egen balanse og kan puste fritt.

Tilrettelegg for mer aktive arbeidsplasser og reduser det kostbare sykefraværet!

I følge Sintef har sykefraværet i Norge dessverre vært stabilt de siste årene. Undersøkelser gjort av Sintef viser at en ukes sykemelding koster bedriftene i gjennomsnitt 15 000 kroner i tapt produksjon og økte kostnader.

Med riktig tilrettelegging og gode produkter som gjør en aktiv arbeidsdag mulig, kan man redusere sykefraværet og spare seg for unødvendige kostnader.