Beskrivelse

95 / 100

Yealink UH34 USB

Yealink UH34 er et profesjonelt USB-kablet headsett som tilbyr krystallklar lyd for både samtaler og musikk. Her er noen av hovedfunksjonene:

  • Ultralett design: UH34 veier kun 82,5g for monovarianten og 118g for duoversjonen, noe som er 10%-30% lettere enn andre headsett i samme kategori.
  • Komfortabelt for hele dagen: Designet med utskiftbare myke øreputer i kunstlær (UH34) og skum (UH34 Lite), dekker headsettet øret behagelig og støtter lange konferansesamtaler.
  • Fleksibel Plug-and-Play-tilkobling: Fungerer rett ut av boksen, en USB Plug-and-Play-oppsett gjør tilkoblingen til PC enkel. Du kan nyte en pålitelig samtaleopplevelse med myke klienter.
  • Intuitiv kontrollenhet: In-line samtalekontroller med LED-indikatorer gjør håndtering av samtaler enkelt. Du kan raskt og enkelt svare og avslutte samtaler, kontrollere volum og dempe linjen direkte fra kontrollenheten.
  • Høykvalitets lydopplevelse: UH34/UH34 Lite er utstyrt med en høyttaler med høy signal-til-støy-forhold og uavhengig hulldesign. Den passive støyreduksjonen skaper en rikere og klarere samtale med redusert bakgrunnsstøy.
  • Kompatibel med dine behov: Universelt kompatibel for å fungere med vanlige samtaleapplikasjoner på nesten alle plattformer og operativsystemer, Yealink-headsettene er klare for din forretnings- og profesjonell kommunikasjon fra det øyeblikket du starter med.

Dette headsettet er ideelt for profesjonelle som trenger pålitelig og klar lydkvalitet for både arbeid og musikklytting.

Yealink UH34

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Yealink UH34 USB”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *